20 Kasım 2014 Perşembe

Harika bir site!

Merhabalar!

Öncelikle vizelerim olduğu için, yoğun bir döneme giriş yaptığım için pek fazla yazamadığımı belirtmek istiyorum ve anlayışınıza sığınıyorum. :)

Harika bir site keşfettim! Daha doğrusu blog keşfetmiştim ama e-mail ile iletişim kurmamız sonucu blogu iptal edip alışveriş için yeni bir mikrosite hazırladıklarını söylediler. Ben de şimdi bu yeni siteyi sizlerle paylaşıyorum! :)


Linki vermeden önce şu önemli noktaya değinmek istiyorum. Avon, Clinique, Nivea gibi markalar listede yer alıyor diye afallamayın, "Çin'de satış yapıyor mu? Evet." Kısmına dikkat edin lütfen. Unutmayın ki Çin hükümeti hayvanlar üzerinde deneyi zorunlu tutuyor(du).(Ancak Haziran 2014'ten sonra zorunlu tutmasa bile bu konuda bir yasak getirilmedi.) Firma kendisi yapmasa bile X kişilerine o deneyi yaptırıyor, bunun için onlara para ödüyor. Bunu kiralık katil tutmaya benzetebiliriz. Sen cinayeti kendi elinle işlemiyorsun ama o cinayeti işlemesi için birilerine para ödüyorsun. Kısacası suçlu kim? Bu benim düşüncem. Ben o yüzden bu markalardan artık alışveriş yapmayı kestim.

Sonuca gelirsek çok faydalı bir site olduğunu düşünüyorum. Burada oturup tek tek markaları yazıp ileride güncelliğini kaybedecek veya yetersiz kalacak bir liste oluşturmak yerine peta'nın linkini veya böyle faydalı bulduğum sitelerin linkini paylaşmak daha doğru geliyor bana.

http://alisveris.deneyehayir.org/

Mutlaka inceleyin derim! :)

Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

Lütfen beni sağ üst kısımda bulunan "bu siteye katıl"a tıklayarak takip etmeyi unutmayın! Bir sonraki yazımda görüşmek üzere! Hoşça kalın! :*

1 yorum:

  1. Selam blog keşif etkinliğinde gördüm bloğunu takipteyim bloguma beklerim pembemakyajcantam.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)