29 Kasım 2014 Cumartesi

Freshlook Lenslerim :)

Herkese merhabalaarrrr!! :)))

Dersler, sınavlar, DUS, mus derken erteledim de erteledim bu yazımı farkındayım. Amaa şimdi gönlünüzü alacağım bu şahane ötesi yazımla. :P

Bu yazımda Freshlook'un 3 lensini karşılaştıracağım, lensler hakkındaki fikirlerimi sizlerle paylaşacağım.

İlk bahsedeceğim lens son çıkan Air Optix Colors serisinden "Yeşil" rengi.


İçlerinde en beğendiğim lens bu. Ne çok göze batıyor ne de çok belirsiz ve sönük. Tam ortasını tutturmuş bence. Yakından bakıldığında evet, her lens gibi kendini belli ediyor. Ancak uzaktan bakıldığında kesinlikle doğal duruyor. Kesin konuşma sebebim de bir çok kişinin benle ancak yakın mesafede konuşurken fark ederek "Aaa gözlerin lensmiş!" tepkisini vermesi. Bu ciddi anlamda çok hoşuma gitti bu üründe.

Air Optix / Yeşil

Onun dışında air optix oksijen geçirgenliği yüksek bir lens. O yüzden gözüme batma, yapışma, bulanık gösterme gibi hiç bir rahatsız edici tarafı olmadı bu lensin. Diğer renkli lensler gibi kağıt gibi ince değil, ki bu lensi takma aşamasında bayıldığım bir özelliği. Eğer air optix'in şeffaf lenslerini kullananlar varsa bilirler, aynısının renkli olanı.

Air optix / Yeşil



Gelelim ikinci lensimize. Freshlook Colors serisinin "Yeşil" rengi. Göz çapıma göre biraz büyük almış olacağım ki etrafı yeşil yeşil parlıyor dikkat ederseniz irislerimin. :)

Rengi güzel hoş, ama göz çapınıza uygun seçtiğiniz sürece. Benim gözlerim kopkoyu kahverengi o yüzden bana tam gitmedi gibi hissettim. Pek kullanmıyorum bu lensi aldım, duruyor diyebilirim. Göz renginiz benden daha açıksa memnun kalabileceğiniz bir ürün olabilir.

Freshlook Colors / Yeşil

Colors serisi gördüğünüz gibi haresiz, damar vs. hiç bir şey yok.

Freshlook Colors / Yeşil


Üçüncü lensimiz de Freshlook Colorblends serisinden "Saf Ela". Bu lensi pek beğenemedim. Gözlerim dışarı fırlayacakmış gibi duruyor sanki bunu taktığımda. Aynı serinin yeşilini kullanmıştım. Onun duruşunu daha doğal buldum. Batma, bulanık gösterme gibi sıkıntılar yaşatmadı bana. Freshlook'u bu yüzden seviyorum.

Freshlook Colorblends / Saf Ela

Belki göz rengimden kaynaklıdır duruşunu beğenmeyişim. Her göz renginde farklı duracaktır tabii ki lens.

Freshlook Colorblends / Saf Ela

Sizce hangisi bana daha çok yakışmış? :)

Lütfen blogumu takip etmeyi unutmayın! (bkz. sağ üst!)

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, kendinize iyi bakıııınnnnn!!! :* :)))))


16 yorum:

  1. Merhaba, blogunuzu bir blog keşif etkinliği sayesinde keşfettim ve takibe aldım. Bana da beklerim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Tam da lens arayışındayken bu yazıyla karşılaşmam harika oldu. Bence en doğal duran ve en yakışan renk air optix olanı. Freshlook'lar batma yapıyor mu canım önerir misin ?
    Bu arada blogunu keşif etkinliğinde buldum takibe aldım. Bende beklerim :)
    http://kozmetikmeraklisi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Batma yapmıyor ama günün sonunda gözlerimi air optixe göre daha çok kurutuyordu freshlook un eski versiyonu. Ait optixten o anlamda çok memnunum oksijen geçirgenliği yüksek ve bugüne kadar hiç bakma yapmadı :)

      Sil
  3. Kendi göz renginiz nedir acaba ben de gri almak istiyorum air optix, gözlerim kahverengi bu fotograftaki gibi durur mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendi gözlerim koyu kahverengi. Air optix gri lenslerimle de ilgili yazım ve fotoğrafım var ona da bakın isterseniz :)

      bakimliginepig.blogspot.com.tr/2014/12/yeni-lenslerim-geldi.html

      Sil
  4. Sevgili Ginepig bloğunuzu takibe aldım ama ne yazık ki açtığım hiçbir postta resimlerinizi göremiyorum. Bilginiz varsa elinizden geleceğini yapacağınıza eminim. Bilginiz yoksa diye bilgilendirmek istedim. Umarım benden kaynaklı bir sorundur. Bir araştırma yaparsanız sevinirim.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belli bir tarihten önceki yayınların görselleri silindi benim hatam yüzünden :( ilk fırsatta yeni görsel eklemeye çalışacağım teşekkür ederim :)

      Sil
    2. Mrb ben görsellerden yeşil lens gördüm ama tam olarak hangi marka ve ismi nr bilmiyorum nasil bulabilirim yardimci olursaniz sevinirim

      Sil
    3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    4. Merhaba, olurum tabi ki hangi görsel? :)

      Sil
    5. Ama burdan fotoğrafi paylaşamiyorum :(

      Sil
    6. İnstagram DM'den(@bakimliginepig) veya e-mail(info@bakimliginepig.com) ile yollayabilirsiniz :)

      Sil
    7. Tm yolluyorum tsk edrm :)

      Sil
  5. fiyatları nasıl bi bilginiz var mı aylık mı 3 aylık mı

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)