7 Aralık 2015 Pazartesi

Rituel de Beaute - Isıtıcı Bant

    Biz kadınlar bazen çok gergin olabiliyoruz, özellikle de özel günlerimizde... Misal ben, o kadar huzursuz, gergin ve ağrı dolu geçiyor ki o günler... Rituel de Beaute'nin ısıtıcı bantları yardımıma koştu Allah'tan. Keşke daha önce deneseymişim bu bantları da o kadar fazla ağrı kesici almak zorunda kalmasaymışım. ☺


    Isıtıcı bantların gerçekten de ağrımı hafiflettiğini söyleyebilirim. Direk olarak karnınızın alt bölgesine çamaşırınızın üzerine yapıştırabileceğiniz gibi, çoraplarınızın altına da yapıştırıp ayaklarınızı sıcak tutarak ağrınızın haiflemesine yardımcı olabilirsiniz. Ne alakası var ayakla bilmiyorum ama ne zaman ayaklarımın altına sıcak bir şey koysam ağrım hafifliyor. ☺ Bir de o dönemlerde bel ağrısı başa bela olabiliyor, o durumda da bel bölgenize kıyafetinizin üzerine yapıştırarak ısınmasını sağlayabilirsiniz.
    Özel günler dışında da kullanabileceğimiz biz çok alan var bu ısı bantlarını. Mesela kışın soğuk havalarda dışarı çıkmadan önce paltomuzun/kabanımızın iç kısmına yapıştırabiliriz bir kaç bant ve o buuzzz gibi soğuktan bir nebze de olsa kendimizi koruyabiliriz. Bir diğer örnek, ayaklarımızın altına, çorabımıza yapıştırabiliriz. ( Boyutları bunun için uygun gibi duruyor.) Böylece soğuk havalarda botların içinde buz kesen ayaklarla dolaşmak zorunda kalmayız. 8 saat boyunca sıcacık olur ayacıklarımız. ☺☺☺ Rituel de Beaute'nin özel gün ağrıları dışındaki amaçlar için de kullanabileceğimiz ayrıca bir çok amaçlı vücut ısıtıcı bandı var. Boyut olarak belki daha büyük olabilir emin değilim, o da alınıp denenebilir. ☺

    Bu arada dikkat edilmesi gereken önemli bir husus, bandı direk tene yapıştırarak uygulamamak gerekiyor. Çamaşırımıza, kıyafetlerimize yapıştırarak uygulayabiliriz.

    Rituel de Beaute özel günler için olan ısıttıcı bantları Gratis mağazalarında ve eczane.com.tr web sitesinde bulabilirsiniz. 2.50TL gibi oldukça uygun bir fiyatı var.


9 yorum:

  1. ÇOK UYGUN FİYATLI CANIM BUNLAR HER BAYANIN EVİNDE OLMALI MUTLAKA :)

    YanıtlaSil
  2. Bandı tak ağrıyı takma! Slogan muthiş:))

    YanıtlaSil
  3. Ben de almıştım bu üründen. Bir kenara koydum unuttum. Ben de kullanayım bakalım.

    YanıtlaSil
  4. Benim bloğa bir uğrasan ya güzel bir mim hazırladım ve seni mimledim:)

    YanıtlaSil
  5. Ayy buna ben de bayılıyorum <3 A101 de başka bi markanın denk gelmiştim o da iyiydi

    YanıtlaSil
  6. Bir kez deneyip fena bulmamıştım ama dezavantajlı yönleri de vardı tabi :)

    YanıtlaSil
  7. ben bu ürünü çok sevmiştim.Hatta bel ağrısı için kullanmıştım gayette memnun kaldım :) BEnde tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  8. AAA çok enteresanmış. Ben de denemek istiyorum

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)