5 Aralık 2015 Cumartesi

LR Health & Beauty Systems Hikayem

    Network marketing deyince hemen hemen herkesin tepkisi aynı. "Hayır, ben yapamam, o kadar boş vaktim yok benim, işim gücüm var, öyle yükselmeden çok para da kazanmıyorlar zaten, uğraşamam ben..." gibi cümleler kuruyoruz.

    Bana LR Health&Beauty Systems iş ortaklığı ilk teklif edildiğinde cevabım kesin ve net bir şekilde "Hayır." olmuştu. Boşuna dememiş Albert Einstein "Atomu parçalamak, ön yargıları parçalamaktan daha zordur." diye. Aslında evet, ön yargılıydım. Daha önce ismini çokça duyduğumuz başka bir network marketingde satış danışmanıydım. 2 yıl boyunca üniversitede kaldığım yurttaki arkadaşlarıma, okulda sınfıtaki arkadaşlarıma ürünler sattım, bazı arkadaşlarımı üye yaptım vs. Gel gelelim ki pek bir gelir elde edemedim. Bu acı tecrübe nedeniyle de bende oldukça büyük bir ön yargı oluştu network marketing sistemine karşı.


lr health beauty

    Sonra Özlem ablayla tanıştım. Onun teklifine de kulaklarımı tıkayıp hayır demeye niyetlenmişken, o oldukça sabırlı bir şekilde ve tatlı bir dille bana sistemi ve ürünleri anlattı. Ben hala ön yargılarımın önüne geçememiştim, evet her şey çok güzel, çok mantıklı ve tutarlıydı sistemde. Güzel paralar kazanmak için kendini parçalamaya da gerek yoktu. Tüm sistem LR iş ortaklarının çıkarları ve iyiliği düşünülerek hazırlanmıştı. Üyeliğin hiç bir bağlayıcılığı yoktu, borçlanmam gibi bir durum hiçbir şekilde söz konusu değildi, özetle bana hiç bir şekilde zararı dokunamazdı üye olmanın. Ben yine de "Hayır demeliyim, benim vaktim yok. Ben diş hekimliğinde okuyorum, stajlarım yoğun, yapamam." diyordum. Bir yandan da blog yazmak için zar zor vakit ayırıyordum kliniğin koşturmacasından. Kendisi veya yakınlarından biri diş hekimi olanlar bilir, gerçekten vakti olmayan insanların okuduğu bölümdür diş hekimliği. Ben "vaktim yok" derken -başkaları gibi- bahane üretmiyordum özetle. Şuan kime LR iş ortaklığı teklif etsem vakti yok, ama bütün gününü başka eğlence ve sohbetlere ayırmaya vakti var ve param yok/para kazanmak zor diye yakınmaya da devam ediyorlar... Gelin bir de benim geçen senelerdeki olmayan vaktimi görün siz... ☺

    Gel gelelim ki benim hala daha kendimde göremediğim ışığı gördü Özlem ablam ve sabırla bana LR'ı anlatmaya, sorduğum soruları yanıtlamaya devam etti. Üyelik ücreti zaten yok LR'da, ürün pakedi seçip üye olunuyor. Üyelik pakedi denen şey de alınan ürünlerin indirimli fiyatlarının ödendiği ilk siparişiniz diyebiliriz. Katalog fiyatı daha yüksek olan, kendimiz seçtiğimiz ürünleri 85tllik geliş fiyatını ödeyerek alıp üyeliğimizi başlatabiliyoruz. Baktım ki herhangi bir mağaza kartı almaktan farkı yok üyelikte istenen bilgilerin ve herhangi bir bağlayıcılığı yok, aklımda hiç bir soru işareti olmadan üye oldum. (Hatta mağaza kartı demişken, hiç bir mağazada mağaza kartıyla aldığımız ürünü %40 kar marjıyla satamazken ve insanlara o mağazanın ürünlerini tavsiye ettiğimizde yüksek primler alamazken LR'da bunları yapabiliyoruz.) Eğer ki 1 yıl boyunca hiç sipariş vermezsem ücretsiz bir şekilde üyeliğimin iptal olacağını ve bu sürede kimsenin beni arayıp "Neden sipariş vermedin, neden satış yapmadın?" diye bunaltmayacağını bildiğim için de kafam ayırca bir rahattı.

    2015 Ocak ayında üye oldum. Haziran ayına kadar da ne üye yaptım, ne de ürün siparişi verdim. Hiç kimse beni aramadı, sipariş ver demedi, hiç bir baskı yoktu. En güzel yanı da bu sanırım. Kaderin, geleceğin, kazanabileceğin paralar, Porsche araç sahibi olma fırsatın, görünümünü düzeltebileceğin cildin, zararlı kimyasallar içermeyen parfümün... Bunların hepsi tamamen senin ellerinde. ☺ Bu süreç içinde Özlem ablanın beni tek arama sebebi ürünlerden memnun kalıp kalmadığımı sormak oldu, benim onu arama sebebim ise cildimdeki olumlu yöndeki değişimler için ona teşekkür etmek oldu. (Sivilce, leke, iz, gözeneklerle vedalaşmam veya görünümlerinin azalması gibi...) ☺

    Sonuç olarak ürünleri kullanmaya devam ediyordum ve çok memnundum, bu arada sosyal medya üzerinde ve şirketten gelen maillerde insanların sürekli ünvan alıp yükseldiğini, her ay bedavaymış gibi Mercedes dağıttıklarını görüp şaşırıyordum. Sistem oldukça ilgimi çekti. "Asla yapmam, asla olmaz!" diyen ben oturdum, gruplarda bir güzel sistemi inceledim. Aylık 60,000TL üzerinde gelir elde edip Posche araç sahibi olan mı dersin, aylık 24,000TL üzeri kazanıp Mercedes'i olan mı dersin... Araçları da şirket veriyor, sigortası bakımı şirkete ait... Sen benzinini doldur keyfine bak. 6 ayda 1 araçların ücretsiz bakımı var, 3 yılda bir de arıyorlarmış aracınızı yeni model ile değiştirelim diye. Şok oldum! Ben boşuna diş hekimliği okumuşum dedim, okuma yazma bilmek, konuşabilmek yeterli sanırım bu network işi için. ☺ Özetle imkansız değil, kimsenin yapamayacağı bir iş hiç değil. Herkesin yapabileceği bir iş. Yeter ki kişi yapmak istesin. Yeter ki bahaneler üretmeden çalışsın, çabalasın...


    Aşağıda kanıtlarıyla birlikte sistemin güzelliklerini, başaranların neler yaptığını paylaşıyorum. Eğer ki çocuğunuzdan kopmamak adına kariyerinizi bir kenara atanlardansanız, ev hanımıysanız, veya hali hazırda bir işiniz olmasına rağmen daha iyi bir gelecek hayal ediyorsanız(benim gibi ☺) o zaman lütfen ama lütfen ön yargılarınızı bir kenara atıp inceleyin. Belirli bir seviyeden sonra LR iş ortaklığınızı çocuklarınıza miras bırakma hakkınız var. Çocuğuma diş hekimliği mesleğimi miras bırakamam belki, ama çok daha iyi gelir elde edebileceği bir LR iş ortaklığı bırakabilirim.

    Aşağıdaki görselleri de inceledikten sonra siz de ücretsiz bir şekilde LR Health&Beauty Systems iş ortağı olmak isterseniz, sadece almak istediğiniz ürünlerin indirimli (iş ortağı alış) fiyatlarını ödeyerek iş ortağı olabilirsiniz. Bana veya Özge'ye(@ozdusum) instagram hesaplarımızdan veya e-mail adreslerimizden ulaşıp daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. (Bu arada evet Özdüşüm'ü de LR iş ortağı yaptııımm! ☺☺☺)

Benim instagram hesabım(tık tık!) ve e-mail adresim: info@bakimliginepig.com
Özge'nin instagram hesabı(tık tık!) ve e-mail adresi : ozdusum@ozdusum.com



lr üyelik


lr sertifika
VKE Kosmetikverband üyesi TEK network marketing markası LR Health & Beauty Systems.
Diğer üye markalardan bazıları: Chanel, Clinique, Kiehl's, Clarins, MAC, Givenchy, Lancome,
Bobbi Brown, Shiseido, Dior, Estee Lauder...






1 yorum:

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)