14 Ocak 2015 Çarşamba

Wet n Wild Sweet As Candy

Herkese merhabaa! :)

Bugün sizlere tanıtacağım ürün Wet n Wild'ın Sweet As Candy isimli üçlü farı. Cruelty free markalar içerisinde en sevdiklerimden biri Wet n Wild. :)

Normalde her güne far kullanmayı seven biri değilimdir. Kıyafetime, gideceğim yere göre bu tercihim değişir. Bu farın tonları, çok tatlı çok hoş. Görünce dayanamadım aldım valla. :) İyi ki de almışım, çünkü benim gibi far özürlü biri bile günlük hayatında kullanabiliyor bu farları. Siz de günlük hayatınızda farı çok tercih etmeyen ya da far kullanmaya yeni başlayan biriyseniz kesinlikle tavsiye ederim bu şekerpareyi. :D


wet n wild

Çok marjinal bir rengi olmadığı için hemen hemen her kıyafetle uyum sağlayabiliyor. Tozutmuyor, gözlerimin altına toz toz dökülmüyor diğer farlar gibi. Sanıyorum ki bu farın en beğendiğim özelliği de bu renginden de önce. :)

Şuan sizlere full makyaj gözlerimde göstermek isterdim ürünü, ancak bugün biraz rahatsızım ve yorgunum beni mazur görün. Şimdiden sözünü vermiş olayım ama bu üçlü mini paletle size güzel bir makyaj yapmayı düşünüyorum daha sonraki yazılarımdan birinde. :)

sweet as candy

Wet n Wild'ın bu üçlü farlarını şiddetle tavsiye ediyorum. Yumuşacık bir yapısı olan ve sürerken yanaklarınıza toz dökmeyen bir far istiyorsanız koşun hemen kapın bunlardan bir tane! :)


Wet n Wild cruelty free olduğu için ve bu güzel üçlü far paletinden çok memnun kaldığım için yazının sonuna memnuniyetimi belirten bu mutlu ginepigi ekliyorum. :)

Bundan sonra da memnun kaldığım / kalmadığım ürün yazılarının sonlarında gülen veya surat asan ginepigleri görerek o ürünü alıp kullandığınızdaki muhtemel ruh halinizin ne olacağını önceden görebilirsiniz. :)))))

Yazımı okuduğunuz için teşekkürler, bir sonraki yazımda görüşmek üzere kendinize iyi bakıınnn!

6 yorum:

  1. Wet n wild'in hemen her farını alan biri olarak ben de hepsini gözüm kapalı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  2. merhaba, iade-i ziyarete geldim :) takipteyim..

    YanıtlaSil
  3. Cruelty Free olmas beni de cezbetti bundan sonra ben de bu markaya ağırlık vereceğim canım, bu konuya değindiğin için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim ^^ En beğendiğim markalardan biri herkese şiddetle tavsiye ediyorum zaten :))

      Sil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)