21 Ocak 2015 Çarşamba

LR Colours Glossy Lipstick

    Güzel bir güne merhaba! :)

    Bugün sizlere LR Health&Beauty markasının kokusuna tam anlamıyla aşık olduğum rujundan bahsetmek istiyorum!!

    Allah'ım o nasıl bir kokudur öyle? Meyvemsi gibi böyle tatlı tatlı! Yirimmm! :D Bu yazıyı yazarken bile açıp açıp kokluyorum. Öyle bir kafa yaşıyorum şuan. :)

lr ruj


    Gelelim fasulyenin nimetlerine. Simli falan değil ama parlak bir ruj. Zaten adından da belli glossy lipstick demiş adamlar. Parlak rujları dudağı daha dolgun gösterdikleri için seviyorum. Zira tanıyanlar bilir Adriana Lima aşığı bir insanım, özellikle de dudaklarına bayılırım kendisinin. O yüzden her yerde her zaman dolgun dudaklar favorimdir. :)

    Ruj bu şekilde kalem gibi, gayet kolay bir kullanım imkanı sunuyor. Bendeki renginin kodu 2904. Mürdüm rengi diyebilirim. Dudakta aşırı koyu bir duruşu yok. Günlük hayatta kullanılabilecek tarzda bir ruj. Gerçi ben hafta içi malum zar zor uyanıp evden koşa koşa çıkan, yine de staja geç kalan bir insan olduğumdan mütevellit, hızlıca sürerken taşırma ihtimalimi göz önünde tutarak dudak rengine yakın tonlarda rujlar tercih ediyorum. Yine de bu ruju beğendim, sürümü kolay olduğu için benim bile her güne kullanabileceğim bir ruj.

dudaklar
   
    Dudakta duruşu ise bu şekilde. Sürümü çok rahat, hiç zorlanmadım. Belki parlak rujlardan hoşlanmayan biriyseniz beğenmeyebilirsiniz. Onun dışında ciddi anlamda olumsuz bir yanını göremedim bu rujun. Kokusuna aşık olduğumu zaten belirtmiştim. Sürdüğümde dudaklarımı büzüp, burnuma yaklaştırıp kokluyorum. Evet, yapıyorum bunu! Oh miss! :D

    Cruelty free oluşuna gelince, firmayla iletişime geçip sordum ve bana kesinlikle hayvanlar üzerinde deney yapmadıklarını söylediler. Hatta bununla ilgili bir belgeleri varsa da bana ulaştırabilirler mi diye rica ettim, bakalım cevap bekliyorum. Gelirse yayınlayacağım. :)

gülüş dişler
Bir diş hekimi olarak dişlerimi göstermesem olmazdı :P
    Bu markanın satış yöntemi de Avon, Oriflame gibi markalarla aynı. Yani bir satış danışmanı yoluyla sipariş üzerine ulaşabiliyorsunuz ürünlere. Yakınınızda bir satış danışmanı varsa, ondan katalog isteyip oradan istediğiniz ürünü beğenip seçiyorsunuz, ona göre siparişi veriliyor.

    Eğer ki çevrenizde bir satış danışmanı tanıdığınız yoksa da, internet sitelerinde katalogları mevcut. Oradan bakıp ürününüzü seçebiliyorsunuz. Buraya tıklayarak kataloglara ulaşabilirsiniz!

öpücük ruj

    Daha sonra da internetten, sosyal medyadan vs. satış danışmanlarına ulaşıp onlara sipariş verebilirsiniz. Yok ben güvenemem, görmeden tanımadan kimseden alışveriş yapamam diyorsanız da kendiniz üye olup bütün ürünleri daha ucuza satın alabilirsiniz.

    Ayrıca denemem için bana bu ürünü gönderen Pelin Hanım'ı (tıktık!) da tavsiye edebilirim size.
Kargoda vs. sıkıntı yaşamadım. Çok da tatlı bir bayan. :) Çookk teşekkür ediyorum kendisine tekrardan, gerçekten de memnun kalınası ürünler, daha sırada deneyip yazacağım LR ürünleri var kızlar bekleyin! ♥

    Yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Eğer önerileriniz veya sorularınız varsa lütfen yorum bırakın, hepsini cevaplamaya çalışacağım. Gününüz güzel geçsin, kendinize iyi bakıınn! :* :))

4 yorum:

  1. İlk defa duyduğum bi marka bi araştırcam.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ilk defa kullandım, beklediğimden kat ve kat daha iyi çıktı :) Bundan sonra düzenli müşterisi olacağım sanırım markanın :))))

      Sil
  2. çok yakışmış, güzel günlerde kullan.. Takipteyim :) bloguma beklerim

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)