8 Ocak 2015 Perşembe

GoldenRose Ruj İncelemelerim :)

Herkese merhabaaa! :)

Bugün de sizlerle birkaç gün önce instagram hesabımda da paylaşmış olduğum Golden Rose'un bu 3 güzel ruj incelemesini ve ürünler hakkındaki fikirlerimi paylaşacağım. 

golden rose ruj


  • En solda görmüş olduğunuz Golden Rose Lipstick serisinden 51 numara. Doğal tonlardaki rujları günlük hayatımda kullanmayı çok seviyorum, elimin en çok gittiği rujlardan biri. Ayrıca ten rengime de çok uyduğunu düşünüyorum. O yüzden favorilerim arasında kendisi. :)



  • Ortadaki sexy dudaklar bana mı ait diye bir bakakaldım bu ruju sürüp fotoğrafımı çektiğimde. :D Çok ama çok güzel duruyor dudakta! Şiddetle tavsiye edebilirim! Yine aynı serinin 120 numaralı ruju kendisi. Yalnız 51 numarayla aynı seriden olmasına rağmen sürülmesi daha zor, daha kuru bir yapısı var sanki. 51 dudaklarımı bu kadar kurutmuyor. Yine de kabul edilebilir derecelerde kuruma yaptığı ve rengi çok hoş olduğu için beğeniyorum bu rujumu da. Yalnız her güne tercih ettiğim bir renk değil kendisi. Her sabah erkenden uyanıp koştura koştura evden çıkarken kırmızı ruju taşırmadan sürmenin zorluğu mudur bunun sebebi yoksa kıyafet tercihlerimle uyumsuzluğu mu bilemiyorum. :)



  • En sağdaki daha pembemsi/gül kurumsu olan ruj da Perfect Shine serisinden 240 numara. Dudaklarımı harika nemlendiriyor! Bayılıyorum, aşığım bu ruja! Kayıp gidiyor sanki sürerken dudaklarımda. Rengi de ayrı bir güzel. Daha ne olsun?!


Benim en sevdiğim GoldenRose rujlarım bu şekilde. Peki ya sizin favoriniz hangisi? :)

8 yorum:

  1. These colors look fabulous on you! I am tempted to try them!

    Your blog is great. Let's follow each other to keep in touch! Just let me know and I'll follow you back!

    xoxo Caroline
    www.painted-roses.com
    http://www.bloglovin.com/paintedroses

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you very much for your nice comment :)
      I follow your blog and your instagram profile :)

      xoxo Simge <3

      Sil
  2. Ne zamandır nude ruj arayışındayım ilk fırsatta 51 alınacak. Bundan sonra sizi takipteyim eminim aradığım birçok seyi bloğunuzda bulacağım

    YanıtlaSil
  3. Renkler şahane gözüküyor ortadaki renge bayıldımm :) Bende bloğuma beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. 2.resimdeki rujun rengini çok beğendim güle güle kullan canım:)
    bana da beklerim sevgiler..

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)