13 Ocak 2015 Salı

23. Yaş Günüm :)

Evet bugün benim doğum günümdü. Teorik olarak saat 12'yi geçtiği için dün. 12 Ocak 1992, Pazar günü dünyaya gelmişim. İyi ki de gelmişim diyorum. :)

Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum, her yeni yaş yaşanacak yeni güzel olaylar, sınırlı ömrüme katacağım yeni anılar olacak, bunları görmek için sabırsızlanıyorum. Gel gelelim ki bütün bunları görürken de ömrünü tüketiyor insan, yaşlanıyorum. İmdat! :)

Bugün 08:30-17:00 saatleri arası klinikteydim, malum pazartesileri staj günüm, o yüzden gezdim tozdum çılgınlar gibi eğlendim diyemeyeceğim sizlere. :) Gayet sıradan bir gündü, sade bir doğum günü geçirdim.



Okulda öğle arasında staj grubumdaki arkadaşlarım ve staj grubum dışından da katılan sevdiğim dostlarım bana ufak bir sürpriz hazırlamışlar. Çok mutlu oldum. :)) Kafeteryamızda Samsun'daki şiddetli rüzgardan dolayı kapılar kendi kendine açılıp kapanıyor içeride her şey uçuşuyor vs. diye haydi dersliklere çıkalım dedik ki bu normal bir karardı, meğer beni sınıfta bir pasta bekliyormuuşşş :)) Zekice kurgulanmış bir plan, buradan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. :P

doğum günüm


Akşam eve geldiğimde ise, hafta sonu dershanem olduğu için kutlama yapamadığımız erkek arkadaşımın göndermiş olduğu sürprizlerle karşılaştım! :) Cam fanus içinde bir çiçek ve çiHolataaaa!! :P Tek kelimeyle BAYILDIM! Hazır çiçek gönderen erkek bulmuşken evleneyim diyorum kızlar, ne dersiniz? :P ( Evlendi ve bir daha asla eşi ona çiçek almadı... :P )


çiçek sepeti

doğum günü çikolata

Beni mutlu etmek için yeterli şeyler yaşadığım bir doğum günüydü. Daha fazlasını kim ne yapsın? :) Geldim evde yan geldim yattım, ohh misss! :D

Ayrıca instagram hesabımdan da doğum günümü kutlayanlarınız oldu, hepinize çok teşekkür ediyorum sizler de beni çok mutlu ettiniz. ^^

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere kendinize iyi bakın, hoşça kalııınnn! :*

30 yorum:

  1. doğum günün kutlu olsun :)
    23. yaşında umarım her şey senin yönetebileceğin kadar basit olur

    YanıtlaSil
  2. Yeni yaşın sana uğur getirsin :) hediyeni afiyetle ye :) Happy Birthday :)nice güzel yaşlara..ha bu arada üzülme..insanın ruhu yaş ilerlese de hep hissettiği yaşta kalıyor :)

    YanıtlaSil
  3. Çok mutlu yıllar, çok güzel yaşlar :)

    YanıtlaSil
  4. Musmuylu yıllar, hep birlikte olmak dileğiyle inşallah :)

    YanıtlaSil
  5. Canım!Doğum günün kutlu olsun..Ne güzel bu yaşlara kadar gelebilmiş olmak.. Nice senelere,hep beraber...
    Öpüyorum!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim :)) Öpüyorum ben de :*

      Sil
  6. Ne düşünceliymiiiiş! Evlenince de alır inşallah:p Nice mutlu yıllaraaa

    YanıtlaSil
  7. Nice mutlu yıllaraaaa:)))

    YanıtlaSil
  8. daha nice guzel yillarin olsun sevgili blogger!
    guzel geçsin gunun,
    Sulti's

    YanıtlaSil
  9. Doğum günün kutlu olsun :)

    YanıtlaSil
  10. Mutlu yıllaar :)

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. Biraz geç kalmışım ama mutlu sağlıklı yıllar dilerim :) sevgiler

    YanıtlaSil
  13. bende geç kaldım ama yeni yaşın sana binbir mutluluklar getirsin mutlu yaşlar doğum günün kutlu olsun güzel bayan :)

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)