9 Aralık 2014 Salı

Yumuşacık eller için - "waaaooooowwwww" dedirtenler! :)

Merhabalar, merhabalaarrr! :))

Bir önceki yazımda bana "Iıııyyykkkk beyaaaa bu ne!" dedirten kremlerimi sizlerle paylaşmıştım. Bu yazımda da benim bebeklerim, minnaklarım, kokularına ayrı hasta, cruelty free olmalarına ayrı hasta olduğum bal parelerimi sizlerle paylaşacağım.
:P

Bu yazımda sizlere bahsedeceğim iki krem var. Fotoğrafta yeşil yeşil görmüş olduğunuz Eyüp Sabri Tuncer ve Dalan'ın kremleri. Fotoğraftaki diğer kremlerden geçtiğimiz yazımda açıkladığım bazı sebeplerden ötürü memnun değilim, bittiklerinde bu iki krem hariç tekrar almayı düşünmüyorum.

Gelelim memnun kaldığım ve şiddetle tavsiye ettiğim kremlerimeee :)))


Eyüp Sabri Tuncer: Bu kremi bir gün para bozdurmak için BİM'e girdiğimde kasiyerin cool bir edayla alışveriş yapılmayınca kasayı açamadığı söylemesiyle almıştım. :)) İyi ki de almışım yoksa bu kadar memnun kaldığım bir ürünü hiç denememiş olacaktım. Kokusuna bayılıyorum. Çok temiz kokuyor sabun gibi mi desem bilemiyorum. Doğal zeytinyağlı el ve vücut losyonu olarak geçiyor. Ellerime, bacaklarıma vs. kullanıyorum. Çok memnunum. Nemlendirmesi ortanın üstünde, kokusu harika bence. Tavsiye ederim. :)

Dalan d'Olive: Ah bunun da kokusuna ayrı hastayım! Minicik boy bir el kremi. Çantamda taşıyorum. Her süren memnun kokusuna övgüler aldım. Bu da temiz temiz, ferah ferah kokuyor. Zeytinyağlı. Zeytin memleketindenim diye midir bilmiyorum hep zeytinyağlı ürünleri beğeniyorum nedense. :) Nemlendirmesi gayet iyi. Kıvamı çok yoğun değil, elde vıcık vıcık bir his bırakmıyor. Hemen emiliyor. Eyüp Sabri Tuncer'le benzer nitelikte özellikleri. Bu da şiddetle tavsiye edebileceğim diğer el kremim. :)

Benim şu anda kullanmakta olduğum ve çok memnun kaldığım iki krem ve haklarındaki izlenimlerim bu şekilde. Sizlerinde kullanıp çok memnun kaldığınız ve bu iki krem gibi cruelty free olan, tevsiye ettiğiniz kremler varsa, yorum kısmına yazarsanız çok mutlu olurum. Bir de onları alıp denerim belki. :)

Yazımı okuduğunuz için teşekkürler. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere. Hoşça kalın!!!!! :* :* :*

1 yorum:

  1. Merhaba, DR. Organic markasının manuka ballı el kreminin numunesini denemiştim ve oldukça memnun kalmıştım. İlk sürüldüğünde biraz yağlı bir his bıraksa da kısa süre sonra bu his ortadan kayboluyor ve yerini yumuşacık ellere bırakıyor. En yakın zamanda ürünün tam boyunu edineceğim size de tavsiye ederim.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)