6 Aralık 2014 Cumartesi

the Balm - the body builder maskara

Herkese merahabaaaaa!!! :))

Bugün bakımlı ginepig Lily'nin sizler için özel seçimi olan the Balm'ın the body builder maskarasından bahsedeceğim sizlere. :))

Lily (nam-ı diğer "bakımlı ginepig") & sizlere özel seçimi the body builder maskara :)

Daha önceden yazımı okuyanlarınız varsa hatırlayacaklardır. Geçen ayki gratis alışverişimde almıştım bu maskarayı. 1 aydır kullanıyorum ve memnunum. Tek şikayet edebileceğim şey kıvamının yoğun olması ve maybelline rimellerine kıyasla kirpiklerimi birbirine yapıştırması. Maybelline kirpiklerimi tek tek ayırıyordu. Ancak hayvanlar üzerinde deney yaptıkları için artık almayacağım bir marka. Umarım onların yerine koyabileceğim cruelty free bir rimel bulabilirim kendime.

Kıvamı koyu rimelleri genelde pek sevmem ama the Balm'ın bu rimelini beğendim nedense. Diğer koyu kıvamlı rimellere göre kirpiklerimi daha az birbirine yapıştırıyor. Bir dolgunluk sağladığı doğru. Bu rimeli sürdüğümde sanki kendi doğal kirpiklerim gürleşmiş de uzamışlar gibi hissediyorum aynaya bakınca. Çünkü aşağıdaki fotoğraflarda da göreceğiniz gibi topak topak siyah kalıntılar olmuyor bu rimelde. En en en sevdiğim özelliği de bu sanırım. Tabi ki diğer en sevdiğim ve olmazsa olmazım olan özelliği de cruelty free olması. :)

Uygulandığında nasıl durduğuna gelecek olursak:

Uygulamadan önce
Uyguladıktan sonra

the Balm - What's your type? "the body builder" :)
  Gördüğünüz gibi gayet doğal bir görünümü var bence. Yoğun kıvamlı rimelleri beğenmiyorsanız belki memnun kalmayabilirsiniz. Onun dışında şikayet edebileceğim hiç bir özelliğini göremedim. Kirpiklerim daha uzun, daha gür gözüküyor. Bir rimelden daha ne istenir bilmiyorum. :)

Takma kirpik etkisi olmadığı da bir gerçek tabi. Öyle bir etkisi olan rimel var mı gerçi onu da bilmiyorum. Çok araştırdım bulamadım. Bilenler varsa söylesinler lütfeeenn :)))

Yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Lütfen beni takip etmeyi unutmayııınn! (sağ üst!)
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere. Kendinize iyi bakııınnn! Öpüldünüz hanımlar!! :*

4 yorum:

  1. ben bulamadım ; yakında takma kirpiği deniyeceğim çünkü hiç bir rimel istediğim volumu veremiyor bu arada lilye bayıldımmmmmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :)) aynı şekilde ben de takma kirpik denemeyi düşünüyorum artık umudum tükenmek üzere rimellerle ilgili :(

      Sil
  2. Ben de kirpiğim uzun olsun diyenlerdenim :) Ancak öyle çok uzatan bir rimel yok malesef :(
    Bu arada blogunuzu bir blog keşif etkinliği sayesinde yeni keşfettim ve takibe aldım ben de bloguma beklerim sevgiler :)
    makyajtavsiyem.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  3. Keşke olsa öyle bir rimel sihir gibi olur :) ben de sizi takibe aldım ^^

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)