15 Aralık 2014 Pazartesi

Sokak Barınağı

Herkese merhaba! :)

Bugünkü yazım makyajla ya da bakımla ilgili değil. Ancak özellikle hayvanlar üzerinde test edilmeyen ürünleri paylaştığım için, hayvan severlere de yönelik bir blog yazdığımı düşündüğüm için ve bunun toplumda yaşayan herkese ait bir sorumluluk olduğunu düşündüğüm için bu videoları paylaşmaya karar verdim. Eğer ilgisini çeken, yapmak isteyenler olursa sokaktaki dostlarımız için dolaylı yoldan da olsa bir katkıda bulunmuş olurum ben de. :)


Özellikle de şu soğuk havalarda sokaklardaki dostlarımıza, güvenli yerlere sığınabilecekleri kedi evleri yapıp yerleştirmek ve onların da o sokak barınağını kullandığını görmek inanın paha biçilemez bir duygu olur. :)




4 yorum:

  1. Merhaba bloğunu severek takibe alıyorum.Blog keşif etkinliğini sende duyurursan daha çok kişiye ulaşabiliriz.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar güzel bir paylaşım. Ben kendimi bildim bileli hem kendi kedilerim için hem sokaktakiler için elimden geleni yapmışımdır ama barınma konusunda böyle bir çözüme rastlamamıştım daha önce. Saklanacak yer bulurlar ama yemek bulamazlar yemek vereyim diye düşünürdüm hep. Ama sıcak bir yerde uyumaya hakları olduğunu unutmuşum... İlk fırsatta bir sokak barınağı da ben yapacağım inşallah. Eline sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ^^ Sokaktaki dostlarımız için bir şeyler yapabilirsek ne mutlu bize :))

      Sil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)