26 Aralık 2014 Cuma

Şampuan & Saç Kremi Alışverişim

Merhabalar!

O kadar yoğunum, o kadar yoğunum ki şuan kelimelere döküp size anlatamam. Diş hekimliği son sınıfta okuyan ve DUS'a hazırlanan, normal insan kapasitesinde zeka ve enerjiye sahip bir tanıdığınız varsa çevrenizde beni daha iyi anlayacaksınızdır.



Uzun zamandır yazmama nedenim derslerimin ve stajlarımın bitmek bilmeyen yoğunluğu kısacası. DUS'a kadar beni idare ediverin. Söz, geçsin daha çok yazacağım. Sık sık yazacağım, çok çok yazacağımm! :))

Gelelim asıl konumuza. Taaaa geçtiğimiz pazar günü AVM'ye gittik turladık annişimle. Alışverişim kıyafet ağırlıklıydı. (Kıyafet, kombin, stil gibi konularda yazmam ilginizi çeker mi bilmiyorum. Eğer ilginizi çekecek olursa, yorumda belirtirseniz o konulara da yönelmeye çalışırım elimden geldiğince.)



Kıyafet harici olarak Watsons'tan Superdrug saç kremi ve şampuan aldım. Daha önceki yazılarımda da bilgi vermiştim zaten, Superdrug cruelty free bir marka. (Yani hayvanlar üzerinde deney yapmıyor, hayvan testlerinden çok daha güvenilir olan alternatif test metodlarını uyguluyor.) Şampuanım hindistan cevizi & tatlı badem içerikli, kuru ve yıpranmış saçlara özel. Saç kremim ise kiraz & incir içerikli, ince telli saçlara özel üretilmiş bir saç kremi. 1 alana 1 bedava kampanyası vardı. İkisini birlikte 6.99 TL'ye aldım. Şuan Watsons'ta yılbaşı indirimi başlamış sanırım fiyatlar ne durumdadır bilemiyorum. Ben yazana kadar günleerrr geçti tabi... :)

İlerleyen günlerde kullanmaya başladığımda olumlu/olumsuz eleştirilerimi sizlerle paylaşmayı düşünüyorum. Şu anda kullanmış olduğum Gliss şampuan ve saç kremlerini bitirmeye çalışıyorum, onlar bitsin hemmencik bu yeni aldıklarımı kullanmaya başlayacağım. (Cruelty free olmadığı için artık Gliss almayı bıraktım. Onun yerine koyabileceğim CF şampuan&saç kremi arayışındayım.) Bu arada Farmasi siparişim geldi geçen hafta, hala yazacağım sırada bekliyor. Allah'ım bu yoğunluk beni öldürecek! :(

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere diyelim o zaman! Kendinize iyi bakın, takipte kalın!! :)) :*

6 yorum:

  1. Kolay gelsiiin:( Zor bi süreç biliyoruum yakın bi arkadaşım ortodonti kazandı^^
    Bize de EUS geliyo offff:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım benim inşallah ben de kazanabilirim dua edin banaa :))) Sana da kolay gelsin o zaman şimdiden gönlünden geçen neyse kazanırsın inşallah ^^

      Sil
  2. merhaba, takipteyim=)

    memyself-makeup.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  3. Merhaba pembemakyajcantamın blogger etkinliğinden geldim.
    Bende yeni blog açtım,sizi takibe aldım.Benide destekler takibe alırsanız çok sevinirim.
    İyi günler

    http://elisiaskina.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)