23 Ocak 2016 Cumartesi

Aralık & Ocak Bitenler 2

    Merhaba!

    Dünkü yazımda sizi çok sıkmamak adına Aralık ve Ocak aylarında bitirmiş olduğum ürünleri iki parçaya bölüp anlatmak istedim. Kaldığım yerden devam edelim öyleyse, hadi! ☺

bitenler



Mia Organical şampuan ve saç kremi: Dünkü yazımda bahsettiğim o sevemediğim, memnun kalmadığım iki ürün Mia Organical şampuan ve saç kremi. Mia Organical, organik oluşuyla çok sevdiğim bir marka ve cilt ürünlerine gerçekten bayıldım, çok başarılı buldum. Ancak şampuan ve saç kremi için aynı şeyleri söyleyemiyorum ne yazık ki. Kokuları bana hitap etmiyordu. Şampuanı saçlarımı duş esnasında sertleştirdi. Üstüne kremi kullandığımda krem saçlarımın arasında eriyip gitti adeta, ne bir yumuşaklık ne bir rahat taranma olmadı duş sonrası. Ek ürünler kullanmak zorunda kaldım. özetle beğenmedim.

Mia Organical el kremi: Şampuan ve saç kreminin aksine, el kremini çok beğendim. Soğuk havaların da etkisiyle kuruyan, çatlayan ellerimi gayet güzel nemlendirdi. Kokusuna bayılmadım ama performansına bayıldım. Tekrar alınabilir.

Gosh concealer: Tek dokunuşla harika bir kapatıcılık sağlamasa da pratik bir üründü, günlük makyaj için oldukça uygundu. Gayet rahat dağıtılabiliyordu. Severek kullandım. Farklı markalar denemek istediğimden şuan için tekrar almayı düşünmüyorum.

LR Deluxe eyeliner: Saadetimiz kısa sürdü bu eyeliner ile... İlk aldığımda rengi muhteşem bir siyahtı. Belli bir süre kullanmadım, önce elimdeki eyelinerlar bitsin aradan çıksın öyle kullanırım dedim ama zaman seni grileştirdi be deluxe... Şaka değil gerçekten koyu griye döndü rengi. :D Ben de gri eyeliner olarak kullandım, gerçi yine siyahımsı duruyordu ama kömür siyahı olmayan bir siyaha "siyah" demek olmaz, değil mi?

Golden Rose maskaralar: İkisini de çok severek kullandım. Bence fiyatlarına göre performansları muhteşem. Özellikle pembeyi(city style) biraz daha çok sevdim. Elimdeki maskara stoğu bittikçe tekrar tekrar alacağım kesin! ♥

Cyrene %2 AHA exfolyant tonik: Cyrene alışverişlerimden tester ve deluxe boyları çıka çıka tam boyunu kullanmış kadar oldum. ☺ Tonikler adına konuşmam gerekirse, çook büyük bir etki, bir fark olmadığı sürece bir şey fark edemiyorum ben. Daha aydınlık, taze bir cildim olması dışında ektra bir şey fark etmedim. Cildimdeki o aydınlık, canlılık hoşuma gitti, Tam boyunu alabilirim. ☺

Cosmed day-to-day tonik ve nemlendirici: Kokularına ba-yıl-dım! ♥ Bu tonikte de tek fark ettiğim şey cilde ferak bir nem veriyor oluşu. Ferah nem nasıl oluyorsa artık! ☺ Hem ferahlatıyor hem nem veriyor gibi işte... ☺ Nemlendiriciyi de kısa dönem için beğendim. Uzun dönem etkileri hakkında bir fikrim yok tabi ki, ama birkaç günlük Cosmed tecrübem oldukça başarılıydı.

    Bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Kendinize çok iyi bakın, sevgiyle kalın! ♥ :*

♥ ♥ ♥

2 yorum:

  1. canım Cyrene %2 AHA exfolyant toniği uzun süreli kullanırsan aydınlık cildinin hemen farkına varıyorsun ben çilt bakım ürünlerini seviyorum.
    bende yeni blog açtım bakıp bloğum hakkında yorum yapar ve beni takip edersen çok sevinirim
    http:/sengulasikkutlu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Tabii ki hemen ışınlanıyorum :)

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)