23 Ekim 2015 Cuma

Minik Alışverişim

    Merhabalar! :)

    Geçtiğimiz hafta sonu yapmış olduğum minik alışverişten bahsetme zamanı... Sevda Blog'un sahibi Sevda'yla buluştuk cumartesi günüü! ♥ Çok tatlı biri gerçekten, çok mutlu oldum etkinlikten önce tanışma, görüşme fırsatı bulduğumuz için. :)

    Gratis'e de girip bakmış olsak da bir şey alamadık. İstediğimiz palet kalmamış, istediğimiz likit rujun rengi kalmamış... Kalmamış da kalmamış kısacası... Biz de çıktık Gratis'ten ve Balıkesir'e yeni açılmış olan Viens Cosmetic'e gittik. Özellikle NOTE ürünleri fazlasıyla ilgi odağımızdaydı. Pınar Hanım sağ olsun bizle oldukça ilgilendi ve gayet güzel bilgiler verdi ürünler hakkında.

note alışveriş

    Özellikle NOTE'un kapatıcısı oldukça ilgimi çekti. Çünkü en koyu rengini almış olmama rağmen ilk sürdüğümde oldukça açık duran rengi, ürünü yaydığımda cilt tonumu kopyalıyor. Bu özelliği çok hoşuma gitti.


    Onun dışında beğendiğim bir diğer ürün, adını ilk defa duymuş olduğum Nitro Canada markasına ait burun temizleme bandı. Üründen beklentim pek yüksek değildi ismini hiç duymadığım için, ama denediğimde gözlerime inanamadım. Gayet etkili bir şekilde gözeneklerimdeki yağları çıkardı. Hatta o kadar gözlerime inanamamış olacağım ki Özge, Leman ve Sinem ile de fotoğrafını çekip paylaştım iğrenç burun yağlarımın! :D Midenizi daha fazla bulandırmadan NOTE'a geri döneyim ben o zamaaann! :/

note
NOTE Long Lash Mascara
NOTE Full Coverage Concealer - 04 Medium Sand
    NOTE ürünlerinde indirim vardı. Kapatıcıyı 12.50 TL'ye, maskarayı ise 9.90TL'ye alma fırsatı bulduk. İyi denk geldi kısacası bu indirim. İkimiz de aldık Sevda ile kapatıcı ve maskaradan. :)
 
Pastel moonlight highlighter
Pastel moonlight highlighter 
    İkimizin de aldığı bir diğer ürün Pastel moonlight highlighter oldu. Ben normalde pembe alt tonlu ürünlerden ziyade sarı alt tonlu, şampanya rengi ürünleri tercih ediyorum aydınlatıcı olarak. Pembe alt tonlu bir highlighter da denemiş olmak istedim alıp. Ayrıca kullananlar moonlight highlighterı ya çok seviyor ya da ondan nefret ediyor. Bu ürün hakkında çok uç iki görüş olunca da insan merak ediyor haliyle. :)

Flormar pretty
Flormar Pretty Lipstick - P320 Aubergine

    Gelelim fiyatına göre oldukça iyi iş çıkaran ve kalıcılığı umduğumdan çok daha fazla olan Flormar'ın Pretty serisinin Aubergine rengi rujuna. Evet, gerçekten de tam bir patlıcan renginde, aubergine adını boşuna vermemişler ürüne. Pigmentasyonu tahminimden çok daha iyi çıktı. 12,90TL'lik fiyatına göre performansını oldukça başarılı buldum bu minnak rujun! ♥ Alın aldırın gençler :))))

    Oldukça keyifli saatler ve keyifli bir alışveriş geçirdik Sevda ile, buraya tıklayarak alışverişimizi bir de onun kaleminden okuyabilirsiniz. Bana vakit ayırdığınız için teşekkürler, bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sağlıklı kalın! :*

tatlı ginepig

7 yorum:

  1. güzel alışveriş Note kapatıcıyı seviyorum ben de güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. Maskeyi çok merak ettim. Rujun swatchlarını dört gözle bekliyorum. Güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. note ürünlerini cok seviyorum ozellikle kapatıcı ve rujunu bittikce alanlardanım :) iyi gunlerde kullan cnm

    YanıtlaSil
  4. Güzel günlerde kullan canım.Güzel bir alışveriş olmuş :)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan canim :)

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan canım çok güzel bi alışveriş olmuş ^-^

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)