5 Ekim 2015 Pazartesi

Hediye Rengi'nden Müzik Kutusu

    Herkese merhabaa! Umarım güzel bir gün geçiriyorsunuzdur. :))

    Bugünkü konumuz kozmetikle değil, hediyelerle ilgili olacak. Kim sevmez ki hediye almayı, sevdiklerine sürprizler yapmayı? ♥ Hediye Rengi sitesinin PR çalışmaları kapsamındaki hediye seçme hakkımı anneme güzel bir hediye almaktan yana kullandım ben de. :)

    Yıllar önce anneme öğretmenler gününde çok güzel bir müzik kutusu gelmişti. Annem çok severdi onu. Geçen gün toz alırken kurma yeri kırılmış yanlışlıkla. Üzüldü tabi haliyle... :( Ben de bir hediye seçme şansım varsa madem, annem için kullanayım o hakkımı dedim ve ona beyaz, piyano şeklinde güzel bir müzik kutusu seçtim. Kargo elime oldukça hızlı ulaştı. Bu kadar çabuk beklemiyordum, 1 gün sonra müzik kutusu elimdeydi. Genelde internet üzerinden yaptığım alışverişlerde beklemeye alışkın olduğum için şaşırdım ve tabii ki sevindim biran önce hediyeye kavuştuğum için. :)

müzik kutusu

    Üzerine minik balerini koyduğumuzda dönerek dans ediyor bir yandan müzik çalarken. En hoşuma giden özelliği de bu esnada piyanonun tuşları hareket ediyor. Oldukça tatlı, sevimli bir müzik kutusu. Dekoratif açıdan da salonumuza çok yakıştı. Annem de çok beğendi hediyesini görünce, çok mutlu oldu. Kırılan müzik kutusunun yerine yenisi geldi. :)

hediye rengi

    Sadece bu değil bir çok farklı modelde müzik kutusu çeşitleri vardı Hediye Rengi sitesinde. Seçmekte oldukça zorlandığımı söyleyebilirim o kadar şık model arasından. :) Çok farklı model ve fiyat aralığında, bir çok bütçeye yönelik hediyeler mevcut sitede.

hediye rengi

    Özel günlerde sevdiklerimize hediye almak için çıkıp avm avm dolaşmak ve kendimizi yormak yerine internet üzerinden beğendiğimiz ürünün şiparişini verebiliriz. Böylelikle beğendiğimiz hediye kapımıza kadar gelip bize teslim edilirken bizim de günlük işlerimiz hediye telaşıyla aksamamış olur. :)

    Hızlı kargosu kadar bir o kadar da sağlam paketlemeleri hoşuma gitti. Hediye Rengi benden ilk artısını hızlı kargosuyla, ikinci ve büyük artıyı da sağlam paketlemeleriyle aldı. ♥ Hepimizin başına gelmiştir intenetten yaptığımız alışverişlerde illa ki bir ürünümüz kırılmıştır veya zarar görmüştür paketleme hatasından dolayı. Misal benim Lily için Juen Pet Market'ten yaptığım alışverişimde dışarıdan darbe alma imkanı olmamasına rağmen taşıma çantasının kapağının geçme yeri kırık çıktı. Apaçık ortada ki dışarıdan bir darbe almış olamaz, paketlenirken kırık bir ürün konmuş içine. Arayıp ürünün kırık çıktığını söylediğimde ise geri alamayacaklarını, kargo görevlisinin yanında bakıp tutanak tutturmam gerektiğini söylediler. Bugüne kadar hiç bir kargo görevlisini "Bir dakika abi, kırık falan çıkar sen bekle tutanak tuman gerekebilir." diye işinden alı koymadım açıkçası. Adamlar kaç tane yere kargo taşıyacak daha... Beni mi bekler? :/ O gün bugündür bir daha o siteden alışveriş yapmadım. Devamlı bir müşterilerini kaybettiler. Neyse sonuç olarak Hediye Rengi sitesinde böyle bir sorun yaşamadım. Müzik kutusu oldukça güzel paketlenmiş ve sapasağlamdı. ♥ :)

    Eğer ki yakınlarınızın doğum günlerinde veya özel günlerde hediye seçmekte zorlanıyorsanız Hediye Rengi'ne bir göz atın derim. ;)

    Hediye Rengi'ne bu şık hediyelerinden ve ilgilerinden dolayı çok teşekkürler. ♥ ♥ ♥

    Bana vakit ayırıp yazımı okuduğunuz için teşekkürler. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın ve lütfen beni takip etmeyi unutmayın! ;) Hoşça kalııınn! :* ♥

16 yorum:

  1. Bayıldım ben bunaa ^-^ güle güle kullansın, çok güzel bi hediye olmuş. ^-^

    YanıtlaSil
  2. kendimi bildim bileli çok severim müzik kutularını :) hemen bakıyorum siteye ela nın odasına istiyordum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nedendir bilmiyorum ama ben de çok severim :)) çok tatlı modeller var :)

      Sil
  3. Müzik kutusu çok güzel:))))

    YanıtlaSil
  4. çok tatlı ya (: hayırlı olsun diyelim..

    YanıtlaSil
  5. Canım guzel gunlerde kullanilsin.Diger sorun yasadigin siteye ayri şaşırdım 1 kez alışveris yaptim herkes ove ove bitiremiyordu ayri ilgincmis... Pc alinca ayrintili goz gezdiricem siteye :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim kuzum :* Ben Lily'nin ilk dönemlerinde düzenli olarak o siteden alışveriş yapıyordum ama o hareketlerinden sonra bir daha yapmadım. Aynen çok tatlı şeyler var sitede :))

      Sil
  6. Çocukken ne çok severdim. Ne çok şeyi canlandırır ben de. Çok güzel gerçekten

    YanıtlaSil
  7. bayıldım hediye renginde harika seçenekler var gerçekten..

    YanıtlaSil
  8. Lise yıllarıma döndüm..:) Çok severdim müzik kutularını.:)

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)