7 Ekim 2015 Çarşamba

China Glaze - Secret Periwink-le Oje

    Herkese merhaba!

    Geçtiğimiz hafta içinde instagram'da Tanaçan Kozmetik'ten gelen China Glaze ojenin kargosunu paylaşmıştım. Eğer beni hala instagram'da takip etmiyorsanız orada da takip etmenizi öneririm, oldukça aktif olmaya çalışıyorum orada. :) Şimdi de bu güzel hediyeyi denedim, hakkında fikir edindim. Geldik ürünü yorumlama kısmına.

    China Glaze, cruelty free bir marka. Hayvanlar üzerinde deney yapılmadan, işkencesiz bir şekilde üretiliyor, hayvan dostu. ♥

china glaze

    China Glaze Secret Periwink-le rengini seçmişler benim için, çok teşekkür ederim güzel renk seçimlerinden dolayı Tanaçan Kozmetik'e. ♥ Çok tatlı, minik bir hediye oldu benim için. :) İlk elime ulaştığında ojenin rengini çok beğendim zaten ama, sürdüğümde tırnakta duruşunu daha çok beğendim açıkçası.

    Bozulmadan, çıkmadan iyi dayandı tırnaklarımda. Bugün 6. gün ve sadece uçları minik minik bozulmaya başladı. Ojeyi 2 kat sürmemin de bu yönde olumlu etkisi vardır tabii ki. Kalıcılık yönünden ben oldukça başarılı buldum China Glaze secret periwink-le'ı.

    Ancak pigmentasyonunu, rengini vermesini tek kat için yeterli görmeyip ikinci katı sürme ihtiyacı hissettim. Bu oje hakkında söyleyebileceğim tek olumsuz özellik bu sanırım. İkinci katta rengini gayet güzel verdi, kalıcılığı da oldukça iyi. Normalde her şeyde tırnaklarımı kullandığım için bana pek fazla dayanmaz ojeler. Bu anlamda başarılı diyebilirim. :)
    
china glaze

    Sertleştirici içeriğe sahip olması, ojenin bir diğer avantajı. Tabi ki bunun etkisini tek sürüşte hemen anlayamam. Uzun dönem kullanımda görmek lazım. Bunun için ayrıca almış olduğum sertleştirici & onarıcı tırnak ürünlerim de mevcut. China Glaze'in bu ojesi de onlara ek fayda sağlayacaktır diye düşünüyorum.

china glaze oje

    China Glaze ojelere ulaşmak için Tanaçan Kozmetik'in sitesine göz atabilirsiniz.(tık tık!) Ürün hacmi diğer ojelerden biraz daha fazla.(14ml) O yüzden daha uzun süre gidecektir. Benim bu oje hakkındaki görüşlerim -rengini tek katta istediğim gibi vermemesi haricinde- olumlu oldu. Gerek uzun süreli kalıcılığı, gerek orijinal renkleri nedeniyle almaya, denemeye değer bir marka China Glaze.

    Bana vakit ayırıp yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın! ♥ Hoşça kalıınnn! :*

6 yorum:

  1. favori markalarımdan :-)) renk güzelmiş..

    YanıtlaSil
  2. Oldukça dikkat çekici br renk.....

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan :) flormarın küçük ojelerinden bi tanesine benziyor rengi ama hangi markaydı bilemedim :)

    YanıtlaSil
  4. Renk güzel, tırnakta da güzel durmuş :)

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)