23 Mayıs 2015 Cumartesi

Mezuniyet Hazırlıkları

    Selam kızlar!

    4 Haziran'da mezuniyet balom var, çok heyecanlıyım! Giyeceğim elbiseyi ve ayakkabıyı aldım şimdiden. Hatta kafamda bir kaç saç modeli belirledim bile. Sizlerle mezuniyet hazırlıklarımı paylaşmak ve sizden fikir almak istiyorum. Umarım ilginizi çeker ☺

mezuniyet balo

    Aldığım elbise bu şekilde. Tenim sıcak alt tonlu olduğu için yeşil tonlarının bana yakışabileceğini düşünerek zümrüt yeşili bir elbise tercih ettim.



    Elbisemin altına tercih ettiğim ayakkabı sedef renginde bir stiletto oldu. Farklı renkler de düşündüm, dore gibi lame gibi veya vişne çürüğü gibi... Ancak onlar çok iddialı olabilirdi. Elbisemin sırtı açık olduğu için ve uzun boylu olduğum için zaten fazlasıyla dikkat çekeceğimi düşünerek bu rengi tercih ettim.

    Bu elbisenin üzerine nasıl bir saç modeli gidebilir diye hala düşünmekteyim... İnstagramda fikir almak için yaptığım paylaşımın altına gelen yorumlar kafamda bazı modellerin şekillenmesi için çok yardımcı oldu. Yorum yapanlara çok teşekkür ederim. ♥ Kafamda oluşan modeller hemen hemen buna benzer şekilde;


    Bu konuda sizin fikriniz nedir? Nasıl bir saç modeli ve makyaj yapılabilir bu elbisenin üzerine? Fikirlerinizi bekliyorum :* ♥

14 yorum:

  1. Hayırlı olsun mezuniyetin elbisene bayıldım .saç makyaj konusun da da yalnız kalacağını sanmıyorum blogcanlar mutlaka yazacaktır. sevgiler çok mutlu olduğun ve hep anımsayacağın bir gece olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Canım rengi en sevdiğim yeşil tonudur, fiziğinde çok hoş maşallah.Saç ise abartıdan uzak gayet naturel olması daha iyi olur diye düşünüyorum, örnek verdiğin resim güzel mesela, o ayarda bir model olabilir.. Balo öncesi tamamen görmek dileği ile seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ^^ Tabi balo öncesi, baloda, balodan sonra bool bol fotoğraf çekineceğim zaten :))))

      Sil
  3. Kesinlikle harika bi kombin yapmışsın bayıldım hem elbisene hem sende duruşuna saçı da bence çok doğru tercih etmişsin :)

    YanıtlaSil
  4. Ben olsam ayakkabıyı yok ederdim ten rengi cilt kaplama bir ayakkabı alırdım :) saç seçimi harika :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiim ^^ Ayakkabı zaten görünmüyor eteğin altında yok olmuş sayılır ahaha :))))))

      Sil
  5. bayıldımmmm çok güzel durmus elbise uzerinde ayakkabılarda yerinde bir tercih olmus.saş secimide güzel sade ve şık sana hersey yakısır canımm ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablacığım çok teşekkür ederim güzel yorumun için :* ♥

      Sil
  6. Elbisen güzel canım.Beğendiğin saç modeli de mezuniyet için gayet iyi,doğal abartılı değil.Makyajı da çok abartmazsan süper olursun.İyi eğlenceler sana...

    YanıtlaSil
  7. Saç seçimi harika ...... :)

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)