12 Mayıs 2015 Salı

HC Hair Care - Complex

    Merhaba kızlar!

    Daha önceden de açıkladığım gibi belirli sağlık sorunlarımdan ve yoğunluğumdan dolayı geçtiğimiz ay blogda pek aktif olamamıştım. Yine sırada bekleyen, gecikmiş bir yazımla karşınızdayım. :)

    HC Hair Care markasına ait olan bitkisel yağlardan oluşan "Complex" adındaki bakım ürününden bahsedeceğim bugün.

bakımlı ginepig hc complex

    Uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum, şuan fotoğrafta gördüğünüzden çok çok daha az kaldı şişede, bitmek üzere. Bittiğinde tekrar almayı düşünüyorum. Çünkü saçıma gerçekten de bir parlaklık ve hacim verdiğini hissettim. Bakım yağlarını kullanmayı genel anlamda zaten seviyorum. Daha önce de aktarlardan alıp kullandığım olmuştu bu tarz bakım yağlarını, ancak HC Hair Care- Complex'in faydasını biraz daha belirgin bir şekilde gördüm diyebilirim.

    Psikolojik midir bilmem ama saçlarımın daha hızlı uzadığını fark ettim. Nitekim çevremden de "saçların ne güzel uzadı" gibi tepkiler aldım.

    HC Hair Care firmasıyla hayvanlar üzerinde deney yapıp yapmadıkları konusunda da görüşmüştüm ve cruelty free olduklarını öğrenmiştim. Bununla ilgili yazımı da eski paylaşımlarım arasında bulabilirsiniz.

    Şu anda sitelerinde fiyatı 55TL olarak gözüküyor.(tıklayarak ulaşabilirsiniz) Uzun dönem kullanıldığı için fiyatı da uzun vadede uyguna gelmiş oluyor.

    Bazı yağlar yıkarken 3 kere, 4 kere şampuanlayınca bile zor çıkar. En nefret ettiğim olay! Ancak bu üründe onu yaşamadım. Standart şampuanlama sayım 1 veya 2 dir, aynı şekilde 1 veya 2 kez şampuanlayarak rahatlıkla o yağlı histen kurtulabiliyorum.

    Kokusuna gelince, "bitki bitki" kokuyor. Nasıl tarif etsem bilemedim ki! ☺ Rahatsız edici, hoş olmayan bir kokusu yok. Kokusunu da sevdim.

    HC - Complex benden geçer not aldı. Bakım yağı arayışında olanlara önerebileceğim bir ürün. ☺

    Bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim güzellikleerr! Kendinize çok çok iyi bakın, güpgüzel mükemmel saçlar diliyoruummm!!! :* ♥

8 yorum:

  1. bende çok seviyorum etkisiini gördüm çünkü:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kullananlar gerçekten çok memnun :) yorum için teşekkürler :*

      Sil
  2. Owww saçları şekil olmuş :) Bakımlı ve ahenkle dans ediyor :) Güle güe kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. Yalnız ben bu tatlılığı yerim *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahaha yeni photoshop saçlarıyla daha bir tatlı :P :D

      Sil
  4. Benim için de çok kıymetli bir ürün. Dökülen ve çatallaşmış saçlarımın kurtarıcısı oldu HC Complex. Bu anlamda yeri hep ayrı kalacak. Ben 3.şişeye geçtim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle :) Ben de 2. şişeme geçeceğim az kaldı :) sevgiler ♥

      Sil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)