11 Mayıs 2015 Pazartesi

Ex Olanlar - Mart&Nisan 2

    Merhaba güzllikler! :)

    Dün yazmaya başlamış olduğum ex olan ürünler bitmek bilmeyince devamını da bugüne sığdırdım. Bakalım diğer ex olan ürünlerim nelermiş?

ex olanlar


    Oriflame akne jeli; Bu tarz ürünler bende pek işe yaramıyor sanırım. Tekrar almayı düşünmüyorum. Oriflame Çin'de satılıyor ve Çin hükümeti hayvan deneylerini zorunlu tutuyor.

    Nivea göz çevresi bakım kremi; Beğenerek kullanıyordum. Ancak denemek için başka kremler alınca bir kenara atılmıştı, son kullanma tarihi geçti maalesef. Çin'de satılıyor.

    Oriflame very me pudra; Bronzken almış olduğum bu pudra daha sonra tenime koyu geldi ve kullanamadım maalesef.

    Oriflame kapatıcılarım; üçünü de çok severek kullanmıştım ilk aldığımda, ancak ilerleyen dönemde yeni ürünler aldım, onları denedim derken bu kapatıcıları kullanmaya pek fırsat bulamadım. İş görüyordu, Oriflame'ın Çin'de satılmasını önemsemiyorsanız tavsiye edebilirim.

    Oriflame göz kalemlerim; giordani gold çim yeşili kalemimi çok seviyordum, hatta bitmesin diye azar azar kullanıyordum derken bir baktım ki son kullanma tarihi geçmiş. Pintiliğin sonu! :D Bitmesin derken toptan gitti ya kalem! :D Çin'de satıldığı için tekrar almayı düşünmüuorum ama maalesef. Diğer ikisi için aynısını söyleyemeyeceğim, asansörlü açılan kalemleri pek sevemiyorum, rengini verme açısından da giodani gold serisi kadar başarılı bulamadım.

    Oriflame beauty kelebekli makyaj paleti; bu palet hakkında ekstra bir yazı hazırlamayı düşünüyorum. Pigmentasyonundan memnun kalmadığım için ve Orfilame Çin'de satıldığı için tekrar almayı düşünmüyorum.

Bana zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim, bir sonraki yazımda görüşmek üzereee! :* ♥

bakımlı ginepig

4 yorum:

  1. Merhaba bloğunu modalandda keşfettim ve takibe aldım. Benimde bir bloğum var. Ziyaretin beni mutlu edecek :) Sevgilerimle ( apaydindunyam.blogspot.com)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ziyaretimi gerçekleştirdim ben de takipteyim :) sevgiler ♥

      Sil
  2. Yazılarına göz gezdirdim hepsi birbirinden güzel ve bilgilendirici :) bloğunu takipteyim senide beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, ben de takipteyiim :)) sevgiler ♥

      Sil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)