10 Mayıs 2015 Pazar

Ex Olanlar - Mart&Nisan 1

    Merhaba kızlar!

    Geçen ay pek yazma fırsatı bulamadığım için mart ve nisan ayının ex olan ürünlerini yazma zamanı ancak gelebildi. Son kullanma tarihi geçmiş/ömrü dolmuş ürünlerim neler? Memnun kaldım mı? Tekrar alacak mıyım? Dilim döndüğünde bunlardan bahsedeceğim sizlere. :)




    Clean&Clear akne jeli; Benden pek işe yaramamıştı açıkçası, o yüzden bir kenara atılmış duruyordu. Kenarda köşede beklerken ömrü doldu zavallanın... Cruelty free değil.

    Avon care lip balm; Aslında severek kullanıyordum ama yeni lipbalmlar alınca bir kenara atıldı, çok fazla kullanamadım. Avon Çin'de satıldığı için, Çin hükümeti de hayvan deneylerini zorunlu tuttuğu için tekrar almayı düşünmüyorum. Belki son tercihlerim arasında olur.

    Flormar perfect coverage fondöten; Rengi tenime göre koyu olduğu için yalnızca kontür amaçlı kullanıyordum, az kullanıldığı için de bir türlü bitmek bilmedi. Memnundum, tekrar alabileceğim bir ürün. Üst firması(Yves Rocher) Çin'de satılıyor olsa da Flormar kendilerinin cruelty free olduğunu söylüyor.

    Oriflame feminelle deodorant; Merak edip almıştım, çok da fazla kullanamadım açıkçası. Tekrar bu tarz bir ürün almayı düşünmüyorum, sağlıksız olabileceğini düşünüyorum. Sadece temizlik amaçlı ürünler alabilirim. Orfilame Çin'de satılıyor.

    Oriflame ayak kremleri; İkisini de çok fazla kullanma fırsatım olmadı. Dönem dönem kullandım. Haliyle öyle azar azar kullanmayla da bitmedi iki ürün de. Ben mi ayak bakımımı aksatıyorum yoksa ayaklarım mı fazla mükemmel de bakıma ihtiyacı yok çözemedim. :D

    Pantene çift fazla saç spreyi; Gliss gelince yüzüne bakmaz olduğum zavallı saç spreyim. Cruelty free değil, tekrar almayacağım.

    Nivea canlandırıcı tonik; İlk aldığımda çok severek kullanıyordum, sonra bitmeden başka tonikler aldım, denedim derken bir kenara atıldı. Nivea Çin'de satıldığı için tekrar almayı düşünmüyorum, en azından ilk tercihlerim arasında yer almayacak.

Bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim, sonraki yazımda görüşene kadar kendinize çok iyi bakııınnn! :* ♥


16 yorum:

  1. Gelsin yeniler o zaman :)

    YanıtlaSil
  2. Ay o sondaki fotoğrafa bayıldım.

    YanıtlaSil
  3. Yenilere yer açılmış.. Yaz ayları yeni ürünlerle beraber geliyor..:)

    YanıtlaSil
  4. Canım instagramdada sıkı takipçinim burayada geldim takipçin oldum :) Bende bloguma bekliyorum seni tatlım :)

    www.beautybygizzy.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  5. yenilere bir göz kırpma durumu var sanırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen :D yeni cruelty free ürünlere yer açıldı ^_^

      Sil
  6. Pantene benim hiç anlaşamadığım bir marka. Aslında saçlarım anlaşamadı tabi, ben değil:)
    Sıradakileri görelim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cruelty free olmadığı için ben de artık anlaşamıyorum kendisiyle :))

      Sil
  7. Haydi bakalım gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)