16 Mayıs 2015 Cumartesi

Ex Olan Oriflame - Beauty Kelebek Makyaj Paletim

    Merhaba güzellikler! ♥ Keyifler nasıl? Umarım güzel bir gün geçiriyorsunuzdur. ☺

    Geçenlerde ex olan ürünlerimden bahsetmiştim sizlere. Bu palet hakkında çok fazla ayrıntı vermeyip bu yazıma sakladım fikirlerimi.

oriflame palet



    Bu makyaj paletinin tasarımı gerçekten çok şık ve çok cici. Ancak içeriği hakkında aynı olumlu görüşe sahip değilim maalesef. Çünkü farlarının pigmentasyonu çok çok az.


    Yukarıda da gördüğünüz gibi hiç bir farın/rujun/allığın dibini getiremedim. Çünkü çok beğenerek kullanamadığım bir paletti ve her seferinde bir kenara atıldı, sonunda da son kullanma tarihi geçti.

    Bence bu palet yerinde Wet'n Wild'ın farlarını veya the Balm'ın paletlerini tercih etmek çok daha mantıklı olacaktır. Verdiğiniz paraya değeceklerdir en azından.

    Bu paletten çok da memnun kalamadığım için ve Oriflame Çin'de satılıyor olduğu için tekrar almayı düşünmüyorum. Pigmentasyonu yoğun far arayanlara da "kesinlikle en baştan bu paleti tercihlerinizden eleyin" diyebilirim.

    Bana vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim fıstıklar! ♥ Bir sonraki yazımda görüşmek üzere kendinize çok çok iyi bakıınnn! Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle... ♥ :*

4 yorum:

  1. Hasta ex olmuş ama kalp masajı falan denememişsin :D Sevmedin mi sevmiyorsun özetle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O anlamda değil, daha önceki yazılarıma bakarsan bu "ex olanlar" serilerini son kullanma tarihi geçmiş ürünlerle ilgili yazıyorum, arada denedim tabi denemez miyim ama sevemedim işte :)))

      Sil
  2. Bilgilendirme için teşekkürler bu markayı almamamız gerektiğini öğrenmiş oldum. Paletteki renkler de çok koyu geldi bana :) Sevgilerimle

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)