9 Mayıs 2015 Cumartesi

Bitenler - Mart&Nisan

    Merhaba kızlar!

    Geçen ay pek aktif olamadığımın farkındayım. Bunun sebebi gerek sağlık sorunlarım, gerekse yoğun oluşumdu. Arayı daha fazla açmadan ve biten ürünlerim dağ gibi yığılmadan önce mart ve nisan aylarında bitirmiş olduğum ürünlerden bahsetmek istiyorum size. Bu ürünlerden memnun kaldım mı? Tekrar alır mıyım? Alırsam/almazsam neden? Cruelty free mi/değil mi? Bu açılardan değerlendirmeye çalışacağım dilim döndüğünce. :)

bitenler



    Nivea temizleme sütü; Benim tercihim nedense artık temizleme sütü değil de temizleme sularından yana oluyor. İşini iyi yapıyor muydu? Evet. Tekrar almayı düşünüyor muyum? Şuan için hayır. Bunun iki sebebi var, birincisi söylediğim gibi tercihimi makyaj temizleme sularından yana kullanıyorum. İkinci sebebi ise Nivea'nın Çin'de satılıyor olması.(Çin hükümeti kozmetik sektöründe hayvan deneylerini zorunlu tutuyor.)

    Gliss ultimate reapir şampuan; Yıllardır memnun kalarak kullandığım bir şampuandı. Şimdi tekrar alacak mıyım? Hayır! Sebebi cruelty free olmaması.

    Superdrug hindistan cevizi ve badem özlü şampuan; Cruelty free olmasına rağmen beni pek memnun bırakmadı. Beklentilerimi karşılamadığı için tekrar almayı düşünmüyorum. Tek iyi yanı cruelty free oluşu sanırım bu şampuanın. Saçlarımı daha sert ve zor açılan bir hale getirdiğini söylesem yalan olmaz. Beğenmedim, üzgünüm.

    Palmolive thermal spa duş jeli; Memnundum ama cruelty free olmadığı için bir daha almayacağım.

    Listerine gargara; maalesef ki cruelty free değil. O yüzden tekrar almayacağım.

    Garnier makyaj temizleme suyu; Memnundum ama cruelty free olmadığı için tekrar almadım. Onun yerine CYRENE'in makyaj temizleme suyunu aldım. Ondan çok daha fazla memnunum. :)

    Opti-free lens solüsyonu; diğer lens solüsyonlarından farksızdı benim için. Ekstra bir özelliğini göremedim.

    Avon care el kremi; Nemlendirmesi oldukça iyi. Çin'de satıldığı için tekrar almayacaklarım arasında.

    LR aloe vera krem sabun; hem sabun hem nemlendirici özelliği var. Oldukça memnun kaldığım bir ürün. Genelde sıvı sabunlar ellerimi kuruturdu, bu üründe öyle bir olumsuzlukla karşılaşmadım. Ayrıca LR Health&Beauty markası cruelty free olduklarını söylüyor. Çok memnun kaldığım bir ürün, tekrar alacağım.

    Colgate triple action diş macunu; Sıradan bir macundu benim için.Cruelty free olmadığı için tekrar almayacağım.

    Beyu beauty queen volume mascara; Mükemmel dolgunluk vermesinin yanında cruelty free! Kesinlikle tekrar almayı düşündüğüm bir maskara.

    Bana vakit ayırdığını için teşekkürler, bir sonraki yazımda görüşmek üzere hoşça kalın! :*

bakımlı ginepig

2 yorum:

  1. Geç oldu ma geçmiş olsun, çok güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık ^-^

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)