26 Mayıs 2015 Salı

Biten Rimellerim Hakkındaki Yorumlarım

    Merhaba kızlaaarrr!! :))

    Bugünün konusu son 2-3 ayda bitirdiğim rimellerim ve bu rimeller hakkındaki yorumlarım olacak. hangisi daha iyi dolgunluk veriyor? Hangisi cruelty free, hangisi değil? Bunlardan bahsedeceğim.




    İlk rimelimiz Maybelline the colossal volum express, çok ama çok beğenerek kullandığım bir rimeldi. Kirpiklerime gayet iyi uzunluk vermesinin yanında dolgunluk da veriyordu. Hem uzunluk hem dolgunluk açısından beni tatmin eden bir rimel oldu. Nitekim Maybelline'in rimellerini hep severek kullanmışımdır. Ne yazık ki cruelty free bir marka değil, o yüzden bir daha almayacağım.

    İkinci rimelimiz Avon super shock maskara, dolgunluk vermede bu rimeli de başarılı buldum. Ancak Maybelline kadar iyi mi? Bilemiyorum. Kapışabilirler belki diyelim. :) Tek kat değil belki ama 2 kat sürdüğümde çok güzel bir dolgunluk veriyordu. Dolgunluk ve uzunluk açısından bu rimel de beni tatmin etti. Hatta bu 4 rimeli de çok beğenerek kullandım ve 4ü de beni dolgun ve uzun kirpikler açısından tatmin etti. Hiç biri için olumsuz konuşamam bu açıdan. Avon Çin'de satıldığı için tekrar almayı düşünmüyorum, en azından ilk tercihlerim arasında olmayacak.

    Üçüncü rimelimiz de Rimmel london lash accelerator endless, çok ama çok beğenerek kullandım bu rimelimi de. uzunluk açısından özellikle beni oldukça tatmin etti. 2 kat sürdüğümde veya iki rimeli kombine kullandığımda çok daha iyi sonuçlar aldım. Eğer ki kombine rimel kullanmayı düşünüyorsanız biri volum veren diğeri uzunluk veren rimeller tercih edebilirsiniz. Gerçi ben bu 4 rimeli de rastgele birbirleriyle birlike üst üste kullandım ve sonuçları beni her zaman memnun etti. Rimmel cruelty free olmadığı için tekrar tercih edemeyeceğim ne yazık ki.

    Son rimelimiz ise cruelty free olan Beyu'ya ait beauty queen volume maskara, mükemmel bir dolgunluk veriyor kesinlikle. İlerleyen dönemde kurumaya başladığımda topak topak bir görüntü oluşturabiliyor, ancak ben rahatsız edecek derecede değildi bu görüntü. Topaklar kirpiklerimin daha gür gözükmesine neden olduğu için sevmiştim bile. Bu 4 rimel içinde tekrar alabileceğim tek rimel Beyu, cruelty free olduğu için ciddi anlamda çok sevindiğim bir maskara. Keşke diğer üçü de cruelty free olsaydı...

    Bana vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere kendinize çok çok iyi bakın! Daha dolgun ve uzun kirpiklere sahip olabilmek dileğiyleee!!! :))))) ♥

2 yorum:

  1. İlk rimelden ben memnun kalmıştım..sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalınası bir rimel, keşke cruelty free olsaydı :( Sevgiler ^^ ♥

      Sil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)