1 Mart 2015 Pazar

HC Hair Care Ovex

    Merhabaaa!

    Uzun zaman oldu görüşmeyeli, özledim valla! :)) Bugün size HC Hair Care - Ovex ürününden bahsedeceğim. Hem cruelty free hem de şaçlarımı yımışacıh yapiyiiii! ♥ :D

hc ovex

    Daha önce saçla ilgili hangi ürün olursa olsun tek bir marka kullanıyordum, o da glissti. Ancak hayvanlar üzerinde deney yapılmadan üretilen -cruelty free- ürünler kullanmaya başladığımdan beri ne yazık ki yılların alışkanlığı olan bu markayı almamaya başladım. HC Ovex ürünüyle tanıştıktan sonra da gliss'e duyduğum hasret sona erdi. O gitti, daha yımışah yapanı geldi! :D Üstelik cruelty free!! ♥♥♥



    Bu ürünle ilk tanışmam,  HC Hair Care firması ile düzenlediğim çekilişle birlikte oldu. Bana da hediye olarak bu ürünü göndermişlerdi. İyi ki de göndermişler. Ciddi anlamda çok menunum. Gliss'in saç maskesi olmadan ne yaparım ben diye ağlayıp sızlanmayı bıraktım ve cruelty free muadilini buldum. :))

    Bu ürünün bana kazandırdıkları neler? Bir kere saçlarım kesinlikle daha kolay taranıyor, bunun sonucu saçım dolaşıp kırılıp kopmadığı için kırık oluşumu azaldı, saçlarım daha parlak görünüyor, canlı ve sağlıklı olduğunu hissediyorum.

    Yalnız belirtmem gereken çok önemli bir nokta var! Ben bu ürünü kullandığım süre zarfı içinde HC Hair Care - Complex saç bakım yağını da kullanıyorum. Saçımdaki bütün o sağlık, parlaklık hissinin nedeni belki tek başına Ovex olmayabilir. Neyse ki Ovex'im azaldı o bittiğinde bir süre HC Complex'i tek başına kullanmayı planlıyorum, saçlarımın yumuşaklığında ve parlaklığında bir azalmayla karşılaşacak mıyım bakalım? Bekleyip göreceğiz. :))

    Bendeki ürün 50ml'lik küçük boyu. Aynı ürünün 200ml olanı da HC Hair Care'in sitesinde mevcut. 200ml olanının fiyatı 55TL, 50ml olanı ise 15TL olarak gözüküyor. Bittiğinde tekrar almayı planlıyorum. Hem memnun kaldım, hem cruelty free, olumsuz bir yönüyle karşılaşmadım ürünün. Denemek isteyenlere tavsiye edebilirim. :)

    Bana vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Umarım size yardımcı olabilmişimdir. ♥ Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, kendinize iyi bakın! :*

2 yorum:

  1. Uzun zamandır kullanıyorum, geçen yıl mayıs ayından beri. Bittikçe alıyorum. Kokusu da çok iyi. Herkesin görüp bilgilenmesi adına güzel bir yazı olmuş.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalınası bir ürün :) Teşekkürler, sevgiler ♥

      Sil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)