13 Mart 2015 Cuma

Gratis Alışverişim

    Herkese merhaba! ♥

    Yine gecikmiş bir alışveriş yazısı... 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel yapılan Gratis indiriminden kendime aldıklarım bugünkü konumuz. Aslına bakarsanız çoooookkkk daha fazla şey aldım. Bunlar hediyeleşme etkinliği ve sevdiklerim için almış olduğum hediyelerden oluşuyor. Arada da kendime üç beş parça bir şey alıverdim işte, dayanamadım. :)

gratis alışveriş

    Wet n wild markasını çok seviyorum zaten. Gerek hayvanlar üzerinde deney yapmaması, gerek fiyatına göre kalitesinin iyi oluşu bana bu markayı sevdiren başlıca iki şey. İki ojesini aldım, E-462 Casting Call rengi ve E499C French White Creme rengi. Beyaz ojem bittiği için sevimli nailartlar yapamıyordum. Aklıma geldi görünce yapıştım hemen. :) Fiyatları 1,95 TL.

    Mary Lou Manizer'ı indirim öncesi almıştım. Bunu sizinle paylaşmadığım için onu da ekledim yazıma. Aslına bakarsanız kaç kere aldım Mary Lou'yu bilmiyorum. Sürekli alıp alıp kendim kullanma fırsatı bulmadan birilerine hediye ediyorum. :D Bunu kaptırmam kimseye artık, benimsin bebek :P ♥

    Gosh'un muhteşem rujlarından iki tane aldım!! Aşık olduuummmm!!! ♥ ♥ ♥ İçimdeki bu ruj aşkı beni öldürecek zaten. :D Fiyatları 11,25 TL. İndirime denk gelmesi çok çok iyi oldu benim için. Ne zamandır cruelty free olan bu markayı merak ediyordum. Rujları beklentilerimi karşıladı. Sıra diğer ürünlerinde. :)

    Wet n wild'ın iki tane tekli farını aldım. Brulee ve Envy renkleri. Fiyatları 3,90 TL. Hatta brulee'den iki tane aldım hazır indirimde bulmuşken. :))

    Bir de eklipsin kağıt törpüsünü aldım. 50 Kuruş. :D

    Bunlar haricinde bir ton Benri makyaj pamuğu da aldım, 3 al 2 öde vardı onlarda da. Stokladım hemen. :)

    Bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederiimm! :* Kendinize güzel bakın! ♥

9 yorum:

  1. Güzel günlerde kullan canım hepsini..

    YanıtlaSil
  2. Aldığın ürünlerin hepsi birbirlerinden güzel. 8 Martta alışveriş yapamadığım için okadar üzgünüm ki. Güle güle kullan hepsini ^_^.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiimm :)) Olsun birdahaki indirime artık ^^

      Sil
  3. Hepsi çok güzel, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan tatlım ;)

    YanıtlaSil
  5. Ruj aşkı çok fena ya öldürmüyor ama fena süründürüyor :D Gosh'un 161 numaralı olanı son zamanlarda kurtarıcı rujum oldu o kadar sevdim yani :) Eyeliner ve kalem farları da sonraki indirimler için aklında olsun hepsini güzel günlerde kullan :))

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)