19 Mart 2015 Perşembe

Acnecinamide Temizleme Jeli

    Merhaba kızlar! :)

    Son çekilişimi hatırlarsınız, Acnecinamide markasının sponsorluğunda düzenlemiştim. Sizin çekiliş hediyelerinizin yanında bana da hediye göndermişlerdi. Buradan tekrar teşekkür ediyorum kendilerine hem çekiliş, hem de hediyeler için. :))

    Bugün bahsedeceğim ürün Acnecinamide temizleme jeli.

acnecinamide
Alın size "bakımlı ginepig" :)))))))
    

    Ürünün vaadettikleri şu şekilde:
Acnecinamide Yıkama Jeli yağ içermeyen özel formülü ile cildinizi kuruluğa yol açmadan nazikçe temizler. Tüm cilt tipleri için uygundur. Gözeneklerin içinde birikmiş olan sebum, kir ve dış etmenlerle cilde yapışan maddeleri cildi kurutmadan temizler. Derinlemesine temizleyerek gözenekleri açar, cildinizin yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlar. Ölü cilt hücrelerinin ve fazla yağların atılmasına yardımcı olur. Siyah nokta oluşumunu önler. Sivilceye neden olan bakterilerin çoğalmasını engeller.

    Benim T bölgem çok yağlı olduğu için dönem dönem alnımda ve çenemde sivilce şikayetlerim olmaktaydı, ayrıca burnumdaki siyah noktalar da canımı sıkıyordu.

    Ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve cildimdeki yağlanmayı dengelediğini hissedebiliyorum. Sivilce problemim azaldı, siyah noktalarım hala var ama o da azaldı. Hiç bir üründen tek sürüşte bir mucize yaratarak anında sivilcelerinizi, siyah noktalarınızı yok etmesini bekleyemezsiniz zaten. Bunun bilincinde olarak kullanmaya devam ediyorum ve gün geçtikçe daha da azaldığını görerek mutlu oluyorum. :) Bittiğinde kesinlikle tekrar alacağım bir ürün! ♥


bakımlı ginepig

    Tabii ki de cruelty free! ♥ Bunu artık yazma gereği bile duymuyorum. Cruelty free olmayan ürünün "bitenler" dışında bu blogda işi yok zaten artık hiç bir şekilde satın almadığımdan dolayı. :)

    Gelelim nasıl kullanıldığına:
Yüzünüzü ıslattıktan sonra Acnecinamide Yıkama jeli ince bir tabaka halinde hafif masaj yaparak uygulayın. Hafifçe köpürene kadar masaj yapmaya devam edin ve su ile iyice durulayın. Günde iki kez uygulanmalıdır (özellikle sabah ve akşam). Göz ile temas ettirmeyiniz. Eğer kuruluk ve tahriş meydana gelirse daha az sıklıkla kullanın.

    Ben kuruluk veya tahriş hissetmedim. Yine de günde 1 kez kullanıyorum, sabahları staja geç kalmayı göze alamam. :))))

    Bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Bir sonraki yazımda görüşmek üzereeee! :* ♥

12 yorum:

  1. Çok şirin bayıldım :))) Ürünü de sevmişe benziyor...

    YanıtlaSil
  2. yazın çok faydalı oldu merak ettiğm bir üründü tşkler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederiimm :)) Faydalı olabildiysem ne mutlu bana :)

      Sil
  3. Geçen yıl kullandım ve ben pek memnun kalmadım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dermatoloğa da gidebilirsiniz aslında şikayetleriniz hafif değilse :(

      Sil
  4. your pet are so cute!

    http://vitalinasworld.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Tüm cilt tiplerine uyumlu olması hoşuma gitti..Deneyeceğim...

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullanın bu güzel ürünü... Sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Merak ettiğim bir ürün sivilcem yok ama yağlı cilde sahibim iyi gelebilir denemeli :) Teşekkürler canım ♥

    YanıtlaSil
  8. Çok yağlı bir cildim yok ama olsaydı daha iyi olurdu karma ciltten dolayı güzel bir temizleme jeli arıyorum , o nedenle kuruluğa yol açmayan bu ürünü mutlaka denemeli teşekkürler

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)