2 Şubat 2015 Pazartesi

NOTE Cosmetics de Cruelty Free :)

Merhabalar efeniiimmm! Gününüz güzel geçiyordur umarım :)

Bugün sizlerle bir mutlu haber daha paylaşmak istedim. NOTE Cosmetics'in sitesine girdiğimde sol altta görmüş olduğum tavşan logosu beni bu yazıyı yazmaya itti.

note cruelty free


NOTE ürünlerini youtubeda, bloglarda, instagramda sürekli görüyordum ve merak ediyordum. Cruelty free mi değil mi diye araştırmak yeni aklıma gelmiş olacak ki şu anda bu yazıyı yazıyorum. :) Şaka bir yana, o kadar yoğunum ki bırakın araştırmayı, bloggera girip bu yazıyı yazabildiğime şükrediyorum. :(

note

Henüz hiç bir ürününü alıp denemedim bu markanın. İlerleyen zamanda denemek istiyorum ürünlerini. Denediğimde de hem burada yazarım hem de instagram hesabımda paylaşırım muhtemelen. :)

Bu arada instagramda da aktifim, beni oradan da takip etmeyi unutmayın! ♥

Bana vakit ayırdığınız için teşekkürler, hoşça kalın! :*

14 yorum:

  1. Aaaa işte bu habere çok sevindim :D

    YanıtlaSil
  2. ben severek kullanıyorum ruj ve farlarını, tavsiye ederim. o tavşan logosunu aslında kocaman koymalılardı, kenarda köşede değil

    YanıtlaSil
  3. bir etkinlikte note kapatıcı ve kırmızı ruju+kalemi hediye edilmişti.cok sallamayıp kenara attıgım bu ürünleri simdi yanımdan ayırmıyorum cok memnun kaldım gercekten mutlaka denemelisin ;)

    YanıtlaSil
  4. Farları, rujları ve ojeleri çok güzel. Özellikle ojelerinde ki renk çeşitliliği ve rujlarının mikemmel yapısı diyorum, gerisini sen anla :)

    YanıtlaSil
  5. Blogun tasarımına bayıldım tesadüfen gördüm blogunuzu, bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederiimm :)) gelirim tabi ♥

    YanıtlaSil
  7. Su anda sitesinde ya da urunlerinde cruelty free simgesi yok. Ustelik Cin'e satis yaptiklari yaziyor sitede, sertifika almasi mumkun degil. Firmalarin poltikalarina gire hayvan testi uygulamalari cok hizli degisebiliyor, o yuzden bilgileri guncellemekte yarar var.

    YanıtlaSil
  8. Su anda sitelerinde ya da urunlerinde cruelty free sembolu kullanmiyorlar. Ustelik sitelerinde Cin'e satis yaptiklari yaziyor, sertifika almalari mumkun degil. Firmalarin hayvanlar uzerindeki test politikasi cok hizli degisebiliyor o yuzden bilgileri guncellemekte yarar var.

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)