10 Mayıs 2016 Salı

Hello Kitty Makyaj Fırçaları

    Merhabalar!

    Umarım güzel bir gün geçiriyorsunuzdur. ♥


    Bugünkü blog konuklarım Aliexpress'ten aldığım sevimli Hello Kitty makyaj fırçaları. Fiyatları Alixpress sitesinde farklı satıcılarda 3-4 $ civarında değişiyor.

    Yukarıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi çok tatlı minnoş kutular içinde geliyorlar. Kutular yaklaşık bir el büyüklüğü kadar. Seyahat boyu fırçalar diyebiliriz.


    Siyah-Pembe ve Pembe-Beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği var. Tahmin ettiğimden çok daha kaliteli diyebilirim bu fırçalar için. Tüyleri yumuşacık. ♥


    Genel hatlarıyla iki rengini de çok beğendim, ama Pembe-Beyaz renkli olan fırça setindeki kedi dili fırçanın rengi krem değil de diğerleri gibi bembeyaz olsaymış çok daha güzel bir uyum yakalanabilirmiş. Tek gözüme batan tarafı o oldu. ☺

    Ben bu Aliexpress alışverişinden memnun kaldım. Tek kötü yanı ürünlerin elinize ulaşma süresi biraz uzun, beklemek can sıkıcı, ama oldukça uygun fiyatlara ürün alabiliyorsunuz. Sizlerin de Aliexpress alışverişi maceralarınız var mı? Mutlu sonla mı bitti benimki gibi? Yorumlarınızı bekliyorum.

    Bana vakit ayırdığınız için teşekkürler. Bir sonraki yazımda görüşene kadar kendinize çok iyi bakın!

3 yorum:

  1. Kız kardeşim için çok düşündüğüm ama emin olmadığımdan almadığım bir setti. Bu yazıyı gördüğüme sevindim:)
    Paylaşım için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  2. Fırçaların kılları biraz uzun gibiymiş ama çok tatlılar :)
    Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Ay çok minnoş bir setmiş. Bayıldım. Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)