16 Mart 2016 Çarşamba

Yeni Keşfettiğim Uygulama: WowApp

    Merhabalar!  Zor günler geçiriyoruz ülke olarak... Günlerim savaş çıkarsa ne yapacağımı, yanımda bir terör saldırısı olur da sağ kurtulursam yaralılara nasıl yardım edeceğimi araştırmakla geçiyor... İyice psikolojim altüst oldu özetle. Böyle bir dönemde de kozmetikle ilgili paylaşımlar yapmak gelmiyor haliyle içimden. Çünkü kozmetik benim hobim ve Orta Doğu'nun savaş şartlarında hobilere yer yok...

    Artık evden dışarı çıkmaya korkar olduğumuzdan bütün günümü evde geçiriyorum günlerdir. Pilatese bile gitmiyorum, sporu bıraktım. Bütün gün evde olunca da insan farklı şeyler keşfediyor, araştırıyor. Ablam geçenlerde WowApp diye bir cep telefonu uygulaması keşfetmiş. Beni de davet etti, katıldım ve araştırmaya başladım.

wowapp

    Nedir bu WowApp?
    Özetle "para kazandıran whatsapp" diyorlar. Whatsapp, Skype, Viber gibi bir çok uygulamayla aynı özelliklere sahip(mesajlaşma, sesli konuşma, görüntülü konuşma), ekstra olarak da reklam gelirlerinin %70'ini sizle paylaştıkları için bu uygulamayı kullanırken para kazanıyorsunuz. En güzeli de tamamen ücretsiz bir uygulama olması. Yurt içi ve yurt dışıyla dilediğiniz gibi görüşme imkanınız oluyor.


wowapp türk


    WowApp'e nasıl katılabilirim?
    WowApp mantık olarak tavsiye yoluyla genişleyen ve bu yolla kullanıcılara para kazandıran bir uygulama. O yüzden kendiniz gidip sıfırdan bir kayıt oluşturamıyorsunuz. WowApp'i olan bir arkadaşınızın sizi davet etmesi gerekiyor. Benim davet sayfama buraya tıklayarak ulaşabilir, WowApp'e katılabilirsiniz.

    WowApp nasıl oluyor da bize sadece uygulamayı kullanırken ve tavsiye ederken para kazandırıyor?
    WowApp'te siz uygulamayı açtığınız andan itibaren ekranda(diğer bir çok uygulamada olduğu gibi) minik şerit şeklinde reklamlar çıkmaya başlıyor. Sizi rahatsız edecek boyutta olmayan bu reklamlar en üstte veya en altta ince şeritler şeklinde yer alıyor. Bu reklamlara tıklamanıza bile gerek yok, sadece reklamları gördüğünüz için uygulama sahipleri bundan para kazanıyorlar. WowApp'in kurucuları da bu kazandıkları gelirin %70ini sizinle paylaşıyor.

    Yani hem sizin, hem de WowApp'e davet ettiğiniz tüm arkadaşlarınızın gördüğü reklamlardan kazanılan paranın %70'ini sizin banka veya paypal hesabınıza yatırıyorlar. Bu parayı çekebilmek için en az 20$ kazanmış olmanız gerekiyor.(100 coins = 1$ )

    Para kazanmak için uygulamanın sadece ekranda açık bir şekilde durması bile yeterli. Reklamlar o anda ekranda dönmeye ve izlenmeye devam ediyor. ☺

wowapp türkiye

    Dünyanın her ülkesinden bir çok insanı WowApp'e davet edebiliyorsunuz. Siz kişileri davet ettikçe, o kişiler bu uygulamayı aktif olarak kullandıkça(reklamlar görüldükçe) altınızdaki zincir git gide büyüyor. Reklamlar görüntüleyen kişi sayısı artınca otomatik olarak sizin elde edeceğiniz gelir de artıyor.

    Burada önemli olan davet ettiğiniz kişilerin de aktif olarak programı kullanması ve çevrelerini davet edip onların da aktif kullanıcı olmalarını sağlamaları.

    Uygulamanın en hoşuma giden özelliklerinden biriyse Özel Mod'a sahip olması. Özel Mod, tamamen gizli bir konuşma yapma imkanı sunuyor size. Yaptığınız konuşma, gönderdiğiniz dosyalar tamamen güvende oluyor. Konuşmalarınız hiç bir cihaza veya sunuculara kaydedilmiyor.

wowapp

    Ben artık WhatsApp, Viber benzeri uygulamaları yavaş yavaş hayatımdan çıkarıp tamamen WowApp'e yöneliyorum. Belki bir anda 50-100$ kazanmam imkansız biliyorum, ama bu paraları kazanan insanlar var ve benim de dünyadaki milyarlarca insanı WowApp'e davet etmem için önümde hiç bir engel yok. Denemeye değer dedim, kullanmaya ve çevreme tavsiye etmeye başladım. Hiç bir riski yok, bir şey kaybetmem. ☺


Sevgiler! ♥


19 yorum:

  1. Gayet açıklayıcı bir bilgi olmuş. Nedir bu diye merak ediyordum gördükçe:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı Google Adsense reklamları gibi mantığı :) Teşekkür ederim :)

      Sil
    2. Ekleyin konusalim keremknr73

      Sil
  2. Gayet açıklayıcı bir bilgi olmuş. Nedir bu diye merak ediyordum gördükçe:)

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Hehe :) Aynen, çok hoşuma gitti benim de, herkese tavsiye ediyorum :)

      Sil
  4. Teşekkürler, yükledim ;)

    YanıtlaSil
  5. güzel bir uygulamaymış evde bakacağım hemen..

    YanıtlaSil
  6. Duymus ama arastirmamistim. Denemekte yarar var.

    YanıtlaSil
  7. Sizde görüp bende yükledim :)

    YanıtlaSil
  8. Merhaba, başka bir blog aracılığıyla ulaştım sayfanıza, çok faydalı bir yazı olmuş. Kalemize sağlık, ben de dahil olacağım uygulamaya. Takipteyim .:)

    YanıtlaSil
  9. Inceleyim bi bu kadar detayli bilmiyordum gercekten

    YanıtlaSil
  10. bende merak ediyordum neymiş bu diye
    teşekkürler açıklama için

    YanıtlaSil
  11. Teknoloji ne karışık bir konu oldu artık. Yeni yeni şeyler sürekli...

    YanıtlaSil
  12. Cok guzel aciklamissiniz bende inceleyecegim

    YanıtlaSil
  13. ilginçmiş ilk kez siz anlatınca duydum (:

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)