7 Mart 2016 Pazartesi

Bioplante Siyah Göz Kalemi

    Herkese merhaba!

    Umarım sendromsuz bir pazartesi ve güzel bir hafta başlangıcı olur bugün sizin için... ☺


    Yaklaşık 2 aydır severek kullandığım Bioplante markasına ait organik sertifikalı göz kaleminden bahsedeceğim bugün. Bu kalemi diğerlerinden ayıran en önemli özelliği bir önceki cümlede bahsettiğim gibi "organik" olması. Daha doğrusu Bioplante markasının Natrue sertifikası olması...


    Natrue sertifikası nedir?
    Özetle kullandığınız ürünün içeriğinin temiz olduğunun, doğal, organik olduğunun, zararlı kimyasal maddelerin olmadığının güvencesini size veren bir sertifikadır. Buraya tıklayarak daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

    Gelelim Bioplante natural kajal göz kalemine...

    Organik ürün olunca insan merak ediyor nasıl en doğalı kullanılıyor, pigmentasyon nasıl sağlanıyor, içinde bakım yapma özelliği olan maddeler var mı diye... Ben de Bahar Hanım'a merak ettiğim soruları yönelttim ve sağ olsun bana vakit ayırıp sorularımı cevapladı.

    Pigmentasyon doğal minerallerle sağlanıyor. Yani kimyasal boyar bir madde kullanılmıyor. Bakım yapma özelliği olan bir içerik olup olmamasına gelince, bu özelliğe sahip 3 madde içeriyor; jojoba tohumu yağı,organik mango çekirdeği yağı ve E vitamini.

    Bu maddeler ne işe yarıyor? Göz çevremiz hassastır malum, bu dokuyu nemlendiriyor ve besliyor, daha yumuşak bir sürüm sağlıyor, cilde esneklik veriyor ve bu dokudaki hücreleri korumaya yardımcı oluyor. Verdiği bilgiler için Bahar Hanım'a tekrar teşekkürler... ♥


    Gelelim benim bu kalemle olan 2 aylık macerama. Elime geçtiği ilk günden beri siyah kalem adına kullandığım tek ürün oldu diyebilirim. Yukarıdaki fotoğrafta da görüldüğü gibi pigmentasyonu gayet başarılı. Ucu ne kremsi denecek kadar yumuşak, ne de çok sert. Orta derecede bir sertlikte diyebiliriz. Gözlerimi rahatsız etmedi sertlik bakımından, rahat bir uygulama sağladı. Hatta fırçayla dağıtarak, far olarak da kullanmış olup dumanlı bir göz makyajı deneme planım da var.

    İçeriğinin doğal olması göz gibi hassas bir bölgede kullanırken içimin rahat etmesini sağlıyor. Lens kullanan biri olduğumu da düşünürsek bu kalemi neden sevmiş olduğumu ve başarılı bulduğumu daha rahat açıklayabiliriz sanırım. ☺

    Bioplante ürünlerine siteleri üzerinden ulaşabilirsiniz, online satışları var. Siyah, mavi ve kahverengi renk seçenekleri var. Şuan sitelerindeki fiyatı 19TL. İçeriğinin organik olduğunu düşünürsek elbette değer. Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Bana vakit ayırıp yazımı okuduğunuz için teşekkürler. Sevgiyle kalın! ♥


2 yorum:

  1. Lens kullanırken çoğu kalem alerji yapardı bana bunun uygun olması iyi olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Rengi tam sevdiğim gibiymiş teşekkürler :)

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)