25 Mart 2016 Cuma

Kısa Bir Ara...

    Merhabalar!

    Son dönemde gerek ülkede yaşanan tatsız durumlardan dolayı, gerek hayatımla ilgili önemli kararlar verdiğim bir dönemde olmamdan ve bu dönemin çok yoğun geçmesinden dolayı blog ve sosyal medyada pek aktif olamadığımın farkındayım.

    Blog yazmak beni gerçekten rahatlatan ve mutlu eden bir hobim, ama bu yoğunluğun içinde, ki DUS'a da hazırlanmayı düşündüğüm bir dönemdeyken blog için ne kadar çabalarsam çabalayayım bir şeyler yarım kalıyor. Yaptıklarımın eksik olduğunu, yetişemediğimi, yetemediğimi hissediyorum. O yüzden önümüzdeki 5-6 aylık süreyi kapsayacak bir ara verme kararı aldım. (DUS: Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı)

    Evet yazmayı, sizleri, gerek buradaki gerek instagramdaki yorumlaşmalarımızı, snapchat muhabbetlerimizi çok özleyeceğim, evet arada kaçamak yapıp bir kaç yazı paylaşacağım kesin, (kendimi tanıyorum ☺) ama gerek DUS hazırlığı ve dersler olsun, gerek kendi bazı kişisel işlerim ve yoğunluğum olsun hepsini bu 5-6 ay içinde atlatıp geri döndüğümde gerçekten çok daha kaliteli içerikler üretebileceğime inanıyorum.

    Bu dönemde her ayırabildiğim vakitte instagram ve snapchatten bir şeyler paylaşacağım eskisi kadar aktif olamasam da. Belki birkaç günde bir, belki haftada bir görüşeceğiz instagram ve snapcahtte de... DUS hazırlıklarının nasıl gittiğini, o arada neler kullandım hangi ürünlerden memnun kaldım/kalmadım bunları konuşuruz belki de sizle... ☺

    Özleyin beni... ☺

    Sevgiyle, barışla, huzurla kalın... 6 ay sonra görüşmek üzere! ♥




9 yorum:

  1. Senin için her şeyin en hayırlısı olsun ,başarılar.

    YanıtlaSil
  2. Başarılar ,belki arada bir cee dersin:))

    YanıtlaSil
  3. Basarilar canim. Hersey istedigin gibi olsun. Unutmayiz özleriz hiç merak etme.

    YanıtlaSil
  4. Başarılaaaaar^^ inşallah gönlünce olur her şey

    YanıtlaSil
  5. Merhaba blog keşif etkinliğinden geliyorum seni takipteyim bana da beklerim sevgiler
    http://guzelvekulturluyum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)