3 Kasım 2015 Salı

Saloon Köpük Sabun - Citrus & Mango ♥

    Merhabalar!

    Bugünün konusu kokusuyla kalbimi kazanan Saloon markasının Citrus & Mango'lu köpük sabunu. Köpük sabun serisi Saloon markasının yeni çıkan serisi. İyi ki de çıkarmışlar dediğim bir seri oldu. ☺ Kokusu, verdiği temizlik hissi harika. Türkiye'de üretildiği için de cruelty free. ♥


    Gelelim ürünün tanıtımına ve vaatlerine;

    SALOON AİLESİ YENİ ÜRÜN SERİSİ KÖPÜK EL SABUNLARI İLE GENİŞLİYOR!

    Saloon Köpük El Sabunu, benzersiz içeriği , yumuşak kremsi köpüğü ve paraben içermeyen özel formülü sayesinde cildin doğal dengesini koruyarak, elleri tahriş etmeden temizler ve ipeksi yumuşaklık sağlar. Her cilde uygun formülü ve içeriğindeki mis kokulu yağlar sayesinde her yıkamada doğal ve bir o kadar keyifli bir deneyim yaşamaya hazır olun!

    Yeni Saloon Köpük Sabunlar, ev içi kullanıma uygun ve son derece şık ambalajlarıyla banyolara farklı bir güzellik katarak, tropik meyvelerin tazeliği ve lavanta ferahlığını evlere taşıyacaklar. Klasik sıvı sabunlardan farklı olarak, kremsi köpük formatta sunulan bu özel ürün, hoş aromalı Frambuaz, Citrus & Mango ve Lavanta esanslı 3 farklı varyantta Ekim ayı itibari ile raflarda CİTRUS & MANGO Saloon Köpük Sabun Serisi, canlılık veren egzotik CİTRUS & MANGO meyve tazeliğini cildinizle FRAMBUAZ Saloon Köpük Sabun Serisi, eşsiz FRAMBUAZ tazeliğini ve muhteşem kokusunu cildinizle buluşturuyor.LAVANTA Saloon Köpük Sabun Serisi, huzur veren eşsiz LAVANTA ferahlığını cildinizle buluşturuyor.


    KÖPÜK SABUN AVANTAJLARI

    Cilde tamamen yayılabilen özel köpük formülüyle elleri derinlemesine temizler, pratik ve keyifli bir hijyen sağlar. Keyifli kullanım özelliğinin yanı sıra, kolayca durulanabilmesi sayesinde normal sabunlara oranla su tüketimini azaltarak tasarruf sağlar. Yumuşak, kremsi yapısı ve keyifli kullanımı sayesinde çocuklarınızın temizlik alışkanlığı kazanmasına yardımcı olacaktır. Başta grip olmak üzere pek çok bulaşıcı hastalığın yayılmasında en önemli faktör ellerin doğru şekilde yıkanmamasıdır. El yıkama kullanımında ekstra kolaylık sağlayan köpük sabun, avuç içi, tırnak araları ve bilek kıvrımlarına daha iyi nüfuz eder ve sağlıklı temizlik sağlar.

    300 ml'lik ürün fiyatı 5,32 TL.

    Deneyimledim ve ürünün vaatlerini yerine getirdiğini düşünüyorum.Özellikle de kokusunu, kokusunun kalıcılığını çok başarılı buldum. Gerçekten de kokusu canlılık veriyor insana. Köpük sabunları zaten ayrı bir seviyorum. ☺ Diğer sıvı sabunlara göre daha kolay durulanabiliyor olması da bunda en büyük etken sanırım.

    Bana vakit ayırıp yazımı okuduğunuz için teşekkürler, bir sonraki yazımda görüşmek üzere hoşça kalın! ♥

1 yorum:

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)