14 Eylül 2015 Pazartesi

Tresan Biberiyeli Şanpuan

    Herkese merhaba!

    İnstagram ve Youtube'da bahsetmiştim beni oralarda da takip edenler varsa biliyorlardır, Samsun'dan Balıkesir'e taşındım. O yüzden de blogla çok fazla ilgilenemedim. Üstüne bir de şehit haberleri gelince doğal olarak ürün yorumu yazıları ertelendikçe ertelendi. Nitekim de öyle olması gerekiyordu, kimsenin yüreği yanarken kalkıp burada bu yazıyı yazamazdım, utanırdım.

    Daha önce cruelty free bir marka olduğundan bahsetmiştim size Tresan'ın. Geldiği günden itibaren kullandım, şuanda hakkında yorum yapabilecek kadar fikir oluştu kafamda ürünle ilgili.

tresan şampuan

    Genel olarak biberiyenin saça faydalarından bahsetmek istiyorum ilk önce. Daha doğrusu biberiye yağının faydalarından;



  • Saçı yumuşatır ve saç derisini besler
  • Saç derisindeki aşırı sebum etkisini alır
  • Saç derisinde oluşan kaşıntıya iyi gelir
  • Zayıflamış saç tellerinde güçlenme sağlanır
  • Saç derisindeki kan dolaşımı hızlanır
  • Saçların sağlıkla uzamasını sağlar
  • Kepeğe iyi gelir
    İçeriğinde saçlarımıza ve aynı zamanda saç derimize bu denli faydalı bir bitki kullanılmış olduğunu bilmek bu şampuanı kullanırken insana güven veriyor ve beklentisini yükseltiyor açıkçası.

    Gelelim benim Tresan macerama. Ben neler deneyimledim?

    Bir kere saçı gerçekten temizlediğini hissediyorsunuz. Saçlarımın çok çabuk yağlanmasından şikayetçiyimdir mesela ben. Verdiği bu temizlik hissi, daha doğrusu yağdan arınmışlık hissi çok hoşuma gitti bu yüzden. Saçlarım daha hacimli gelmeye başladı bu şampuanı kullandığımda gözüme. Eğer benim gibi yağlı ve ince telli saçlarınız varsa bu özelliği hoşunuza gidecektir diye düşünüyorum.

    Kokusuna gelince yoğun bir şekilde biberiye kokusu var. Ben keskin bitki kokularını çok severim, o yüzden kokusunu beğendim. Eğer bu tarz kokulardan hoşlanmıyorsanız sizin pek hoşunuza gitmeyebilir belki. Banyodan çıkınca öyle buram buram bir koku bırakmıyor ama saçta, çok hafif bir biberiye kokusu kalıyor sadece, rahatsız edeceğini sanmam.

    Genel olarak şampuanı beğendim beğenmesine ama iyi bir saç kremiyle kullanın derim. Saçları çok iyi temizliyor ama o temizlik hissini verirken böyle saç kaymıyor gibi oluyor ya hani. Nasıl tarif etsem bilemedim? Yağlı elinizi beyaz sabunla yıkadığınızda hissettiğiniz o his var ya hani, gıcır gıcır oluyor eliniz, işte tam anlamıyla onu saçınızda hissediyorsunuz. O yüzden iyi bir saç kremiyle kombine kullanmak tararken zorlanmamak adına en mantıklısı olur diye düşünüyorum.

    "Tresan ürünlerine nereden ulaşabilirim?" diyorsanız satış noktaları burada belirtilmiş. Ayrıca internet üzerinden doğal kozmetik ürünü satışı yapan sitelerde de denk geldim.

    Hediyelerinden dolayı Tresan'a tekrar teşekkür ederim. Benim için güzel bir deneyim oldu. ♥
 
    Bana vakit ayırıp yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Bir sonraki yazımda görüşmek üzeree! :) Kendinize çok iyi bakın! :*

3 yorum:

  1. Tresanın ısırgan otlusunu kullanmıs memnun kalmıstım eminim buda güzeldir.biberiye kokusunu da severim degisik bir kokusu var ama guzeldir :)

    YanıtlaSil
  2. ısırganlısı da bana iyi gelmişti..

    YanıtlaSil
  3. aynen ısırganı kullandım çok beğendim:)

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)