8 Ağustos 2015 Cumartesi

Tresan'dan Gelen Sevindirici Cevap

    Selamlar! :))

    Tresan markasını bir çoğunuz duymuşsunuzdur illa ki, nitekim ben sıkça denk geliyordum. Gerek alışveriş esnasında olsun, gerek bloglarda, gerekse instagramda. Sonra dur dedim yaa bakalım Tresan cruelty free mi? Gönül rahatlığıyla alabilecek miyim? Yoksa uzak durmam gereken markalardan biri mi? Ben de kendileriyle iletişime geçip cruelty free olup olmadıklarını sordum. :)

    Cevapları cruelty free oldukları yönünde oldu, hayvanlar üzerinde deney yapmadıklarını belirttiler. Bu güzel cevabı alınca çok mutlu oldum. Tresan şampuan kullanan ve memnun kalan çok fazla kişi var çevremde, cruelty free bir markanın sevilmesi ve ürünlerinden memnun kalınması beni de mutlu etti kısacası.

    Hatta markanın instagram hesabıyla aramızda oldukça komik bir diyalog geçti, kendilerinin affına sığınarak ve sorun etmeyeceklerini umarak sizle paylaşmak istiyorum bunu.




    Bu konuşmamızdan sonra bana lansman ürünlerinden, yani Biberiye içeren canlandırıcı bakım şampuanından hediye ettiler. ♥ Bu nazik davranışlarından dolayı çok teşekkür ederim. ♥ Biran önce denemeye başlayıp ilerleyen zamanlarda şampuan hakkındaki görüşlerimi sizle de paylaşacağım. :))


    Bana vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, hoşçakalııınnn! :* :* :*

    ♥ ♥ ♥

2 yorum:

  1. Çok sevindim hem hayvanlar üzerinde deney yapmamasına hem hediye göndermelerine:-)güle güle kullan canım:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :) aynen ben de çok sevindim, bilinen ve sevilen bir marka çünkü. Umarım cruelty free markalara yönelim daha da artar :*

      Sil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)