18 Ağustos 2015 Salı

PASTEL Show by Pudra

    Herkese merhaba! :)

    Yaz mevsiminde sıcak havadan dolayı daha çok terliyoruz ve yüzümüzden daha çok yağ fışkırıyor malum. Özellikle yağlı cilde sahip olanlar için böyle. T bölgemden fışır fışır fışkıran yağlar dolayısıyla parıl parıl parlamamdan mütevellit, e bari pudra kullanayım dedim ben de. Peki ya hangisi? :D :D :D

    Özellikle Pastel'in Show by Pastel pudrasını tercih ediyorum. Cruelty free olduğunu artık söyleme gereği bile duymuyorum. :) Aslına bakarsanız tam anlamıyla masmat bir pudra değil. Bu da cildime ölü matlığı vermeden yağlı görünümünü engellemesi yönüyle hoşuma gidiyor aslında.

pastel pudra



    Birkaç yıl önce de ben Pastel'in bir pudrasını kullanmıştım ve aşığıydım resmen. Gel gelelim ki bu yıl tekrar aramaya çıktığımda aynı ürünü bulamadım. Meğer ambalaj değiştirmişler. Çok yüksek ihtimalle bu Show by Pastel serisi benim o kullandığım pudranın aynısı. Ben aralarında hiç bir fark göremedim. Hatta kokusu bile aynı! :D Çok sevdiğim pudrama tekrar kavuşmanın mutluluğunu yaşayarak kullanmaya devam ediyorum. Bittiğinde belki Note'u da deneyebilirim ama Pastel'in bu pudrasını bir daha almayacağım anlamına gelmez bu, pudramı buldum bırakmam artık! ♥

show by pastel

    Yapısını flormar pretty compact pudrayla karşılaştırmak gerekirse, pastelin yapısı biraz daha ince geldi bana. Sanki daha doğal bir görünümü var gibi hissediyorum. Oriflame'ın bir kaç pudrasını kullanmıştım. Onlara göre de yapısı kesinlikle daha ince ve duruşu daha doğal. Pudra arayışı içindeyseniz bu pudraya bir şans verin derim. Fiyatına göre oldukça iyi iş çıkarıyor. Yanlış hatırlamıyorsam Gratis'ten 11,90TL'ye almıştım. :))

Bana vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Bir sonraki yaızmda görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın. Sevgiyle kalın! ♥ :)


8 yorum:

  1. bunu hiç denemedim şimdilik gosh ve rimmel londondan memnunum..

    YanıtlaSil
  2. Bu pudra benim de favoriler listemde. Özellikle yaz aylarında çok kullanıyorum kendisini. Emeğine sağlık canım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Favoriler listesine eklenmeyecek gibi mi? ♥ :* Çok teşekkür ederim canım :)

      Sil
  3. Kararım kesinlesti denemek istiyorum mutlaka :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayatımın pudrası ilan ettim kendisini bence beğeneceksin :)))

      Sil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)