3 Haziran 2015 Çarşamba

TERESON Terlemeyi Önleyici Solüsyon

    Herkese merhaba! ♥

   Umarım gününüz güzel geçiyordur! Bugün size kullanmadan önce etkisini ciddi anlamda çok merak ettiğim ve kullandıktan sonra da "Vay be harbiden işe yarıyormuş!" dediğim bir terleme karşıtı üründen bahsedeceğim.

tereson


    Bahsedeceğim ürünün adı TERESON, adı üstünde tere, terlemeye son verdiğini iddia eden bir ürün. Genel olarak terlemeyi önleyici deodorantların ve benzer ürünlerin içinde Alüminyum bulunmakta, bu üründe de var. Zararlı olduğunu söyleyenler var, tabi terleme sorununuzla başa çıkamıyorsanız ve artısını eksisini değerlendirdiğinizde bunu önemsemiyorsanız kullanılması gayet mantıklı olan bir ürün olacaktır.

    Firmaya ürün üretilirken veya herhangi bir aşamada hayvanlar üzerinde deney yapılıp yapılmadığını sorduğumda bana yapılmadığını, ürünün cruelty free olduğunu söylediler. Çok sevindim ve hemen ürünü deneyip etkilerini, ürün hakkındaki fikirlerimi sizle paylaşmak istedim, zaten merak da ediyordum iyi oldu. :)

    Yaz  mevsimi geldi, havalar git gide daha da ısınıyor. Kısacası "leeeşş gibi terleme" sezonumuz geldi! :) Ah o özenerek giydiğimiz kıyafetler yok mu? Fıstık gibi çıkarız evden, hooop yarım saat sonra koltuk altında ıslak yuvarlak bir leke... Allah'ım işte o an! O an tüm karizmanın çizildiği an! :(( İşte bu hayal kırıklığını önlemek üzere kullanabileceğimiz ürünlerden biri TERESON.

tereson

    Ürünün kullanım şeklini kısaca özetleyecek olursam; yıkayıp kuruttuğunuz bölgeye gece yatmadan önce uyguluyorsunuz ve sabah kalkınca da yıkayıp temizliyorsunuz. Terlemeniz kontrol altın alınana kadar her gece uyguluyorsunuz. Yalnız alerjik cilt yapısına sahip olanlara önerilmiyor. Nitekim kendim de yaşadım bunu, ürünü kullandığım 2. gece koltuk altlarım çok kaşındı, o yüzden birkaç gün ara vererek kullandım ürünü. Hafif kaşınmalar olup geçti ve terlemem üst üste her gece kullanmasam da kontrol altına alındı.

    Beni fazlaca kaşındırdığı icin, cildim hassas olduğu için çok sık kullanamıyorum veya kullanamayacağım belki ama cildi benim kadar hassas olmayanlar için terlemeye harika bir çözüm kesinlikle. Yaz sıcağında ıslak koltuk altlarının imdadına yetişiyor TERESON. :) Bu tarz ürünleri daha önce çok denedim. Çünkü ciddi anlamda koltuk altlarımdan fazlaca terleyen biriyim. Klinikte formam hep ter lekesi olur, istisnasız. Bugüne kadar denediğim ürünlerden işe yarayanlar oldu, yaramayanlar oldu... Tereson'u işe yarayanlar kategorisine gönül rahatlığıyla yerleştirebilirim.[Ürün kullanım şekline uygun kullanıldığı sürece tabii ki :) ]

    Bana vakit ayırdığınız ve yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Lütfen bloğumu takip etmeyi unutmayın! Görüşmek üzereee!! :* ♥

8 yorum:

  1. ben kullanamadım feci kaşıntı yaptı bende..:-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek ki benzer yan etkileri var, tek kaşınan ben değilim :(

      Sil
  2. bence bu işine cozum bulmaları lazım genelde bu ürün ile okudugum yorumların hepsi olumlu fakat kaşıntıdan bahsediyorlar var demekki birşey

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen kaşıntı olmasa süper bir ürün olacak :/

      Sil
  3. Bazı kişilerde terleme sorunu çok ciddi aşamada. Onlar için uygun bir ürün.. Bana da yan etki yaptı,kaşıntı ve kızarıklık oluştu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş olsun, aynen aşırı terleyenler için çok mantıklı bir ürün :)

      Sil
  4. Sağlıklı birşey değil bence toksinleri atmak gerekiyor..Görsel açıdan iyi olabilir ama..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle, daha çok aşırı terleme problemi olanların tercih edebileceği bir ürün gibi geldi bana da :)

      Sil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)