18 Nisan 2015 Cumartesi

Farmasi - Diş Macunu Deneyimim

    Herkese merhabaa!! :)) Keyifler nasıl?

    Bugün sizlere cruelty free bir marka olan Farmasi'nin "Eurofresh Whitening" diş macunundan bahsetmek istiyorum. İçeriğinde aloe vera, çay ağacı yağı, ginseng, misvak ve karbonat var.

farmasi


    Dişlerimi bir anda bembeyaz yapmadı açıkçası, beyazlatması amacıyla almayı düşünenler varsa bu acı haberi istemeyerek de olsa vereceğim, üzgünüm.


    Tadı çok keskin değil yine de ferah, iyi ve hoş bir tadı var. Rahatsız edici değil. Keskin tat sevmeyenlerin hoşuna gidebileceğini düşünüyorum.

    Gayet sıradan, normal bir diş macunuydu bence. Bendeki 25gr'lık deneme ürünü. Bitmek üzere, bittiğinde tam boyunu alır mıyım? Neden olmasın, cruelty free olduğu sürece alınabilir. :)

    Bir diş macunu hakkında satırlarca ne yazabilirim bilmiyorum... İçeriğindeki maddeleri tek tek inceleyip bilimsel makaleye çevirmek istemedim aslına bakarsanız yazıyı. :) Bir diş hekimi olarak bu macunu öneriyor da değilim, macun hiiiçç farketmez her sorana aynısını söylüyorum. :))

    Bana vakit ayırıp çok da bir içeriği olmayan bu ürün tanıtım yazımı okuduğunuz için teşekkürlerimi sunar, daha bol içerikli yazılarda tekrar görüşmeyi umarım efenim. :P Kendinize çok iyi bakın, hoşça kalın! :* ♥

4 yorum:

  1. İçinde florür var mı? ve florürlü diş macunları gerçekten zararlı mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim fakültelerde gördüğümüz kadarıyla çürük oluşumunu engellemesi açısından yararlı. Belirli bir dozu aşarsa sistemik olarak zararlı olabiliyor. Tabi günümüzde florür kullanımını savunan hocalarımız da var, savunmayan hocalarımız da var... Bununla ilgili faydalı olabileceğini düşündüğüm bir yazının linkini paylaşabilirim ama :) sevgiler ♥

      http://blog.bambum.com.tr/dis-macunlarinda-bulunan-florur-zararli-mi/

      Sil
  2. Merhaba blogunu takipteyim benimde bakım ve sağlıkla ilgili bir blogum var takip edersen sevinirim :)
    http://ceydacengiz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)