29 Kasım 2016 Salı

Tatlısu Gezimiz

    Merhabalar!

    Geçtiğimiz hafta pazar günü birkaç saatliğine de olsa Erdek/Tatlısu'ya gittik. Hem biraz temiz hava alalım hem de yeni yerler görelim istedik. Bu ufak gezi esnasında hatıra kalması için bol bol fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedim tabi.

tatlısu

    Doğası, köy havasını bozmamış olmaları çok hoşuma gitti. Tam bir balıkçı köyü havası vardı limanda. Deniz kıyısındaki çay bahçeleri her hafta sonu Bandırmalılar tarafından dolup taşıyormuş.


tatlısu

tatlısu

    Tatlısu'nun adından da anlaşılacağı gibi içme suyu meşhurmuş. Hemen hemen buraya her gelen aile elinde bidonlarla köy çeşmesinin önünde sıraya geçip Tatlısu'nun suyundan dolduruyor diyebilirim.






    Yalnız beni en çok üzen şey bu kadar güzel bir doğaya sahipken çevreyi hoyratça kirletmiş olmaları. Deniz kıyısı, dere hep çöp içindeydi. Özellikle bu kirliliği de fotoğraflamak istedim. "Doğa kadar muhteşem bir güzelliği insanoğlu nasıl mahvediyor?" adlı çalışmam olsun bu görseller de benim...






    Kapıdağ Yarımadası'nın Bandırma'ya bakan yüzü oluyor tam olarak Tatlısu. Daha ileride farklı köyler de varmış ama şimdilik o taraflara gidip görmedik. İlerleyen zamanlarda gidip gezmek istiyorum. Bu tarz sahil köyleri ve kasabaları sizin de ilginizi çekiyorsa bu taraflara gelip de Tatlısu'ya uğramadan geçmeyin derim. Sevgiyle kalın... ♥





1 yorum:

  1. Blogunuzu takibe aldım sizde benim blogumu takibe alırsanız sevinirim. http://yadigarhediyelikler.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

♥ Bak en çok bunlar okundu ;)